Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Tam35

A Milli Futbol Takımı 🇹🇷

İsveç'in teknik direktörü istifa etti.
  2. Tam35

A Milli Futbol Takımı 🇹🇷

3. Tam35

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Metro Bölge istasyonunda oldukça yavaş gidiyor ve hala bir çözüm bulamadıar. Fahrettin Altay sonrası metro makas değiştirmek için eskisi kadar durmuyor, umalım da bu meseleyi çözerler de tüm metrolar Kaymakamlık yönüne gider, ayrıca Balçova tarafında şaftlar hala açık, kapatmadılar.
  4. Tam35

Discord

Wallhaven'ın suçu neydi, ilk kez sizden duydum.
  5. Tam35

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

Yenikent Başkentray uzatması hakkında bir haber son zamanlarda yok gibi acaba bu hattın akıbeti nedir?
  6. Tam35

Pfizer Biontec Aşısında Nanoteknoloji Çipler Keşfedildi

İnsanlığın bedeni çok zayıf, keşke apandisit hiç olmasa, 20 yaş dişleri çıkmasa, çıkan dişler yerine yeni dişler ömrümüz boyunca gelse, ayak bileklerimiz daha dayanıklı olsa vb.
  7. Tam35

Pfizer Biontec Aşısında Nanoteknoloji Çipler Keşfedildi

Yakın zamanda yapay organlar içimizdeki organlar kadar etkili olacak, 10 yıl sonra organ nakli olmak daha kolay olacak ve onun için hayat boyu antikor engelleyici hap kullanmaya gerek kalmayacak, antikorlar nakil edilen organı yiyip bitirir diye hatırlıyorum.
  8. Tam35

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Aracın yıl ve araç kodunu göremedim. Acaba kodu nedir?
  9. Tam35

Asılsız Haberler ve Duyumlar

Reddit'i kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum.
  10. Tam35

Karanlık olduğunu düşünmüyorum, kapatılacaksa telegram ve tiktok kapatılmalı. Tiktok gerçek bir güvenlik sorunudur, Discord veya diğer sosyal medya uygulamalarından veriler istenince gayet te verilebilir.
  11. Tam35

Panelciler sadece discord'da yoktu ama kapatılması için bir bahane oldu, tamam discord çok iyi bir yer değil'di belki ama hangi sosyal medya çok iyi? Zamanında discord'u yabancı dil için kullanıyordum ve faydasını görüyordum.
  12. Tam35

Temsa'nın yeni aracı Avenue Neo

Güzel gözüküyor ancak ne kadar işlevli olur onu birlikte göreceğiz.
  13. Tam35

Isparta Tramvayı Projesi

Bu plan belediyenin projesinde yoktur ve planlanmamıştır. Ama yaptığınız planlar gayet güzel.
  14. Tam35

Discord maalesef açılmaz, açılsa iyi olurdu ama neyse artık...
  15. Tam35

Formula 1

Rica ederim ne demek :D
  16. Tam35

Formula 1

Alexander Wurz 2007 yılında emekli oldu, Jenson Button ise 2017 yılında emekli oldu
  17. Tam35

Formula 1

Toleman F1'e 1981 yılında geldi, 1985'te benetton f1 oldu, 2002'de renault takımı satın aldı, 2011'de lotus renault oldu, 2016'da renault takım hisselerini geri aldı, 2021'de alpine oldu. 2026'da Alpine mercedes motoru kullanacak.
  18. Tam35

Galatasaray UCL kurasi Sohbet Yorum

Bizim sıkıntımız zor takımlarda iyi oynuyoruz, bizim seviyemiz veya altındaki takımlarda zorlanıyoruz.
  19. Tam35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Teşekkür ederim (y)
  20. Tam35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yeni alınan otobüsün Marka/modelini bilen var mı acaba?
Geri