Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Tam35

Aydın Banliyö Hattı (AYBAN)

Aydın'ın toplu taşıması beş para etmez, Öho veya belediye farketmez. Denizlinin toplu taşımasını örnek almaları lazım, yakın zamanda yeni körüklü otobüsler alındı.
  2. Tam35

Gaziantep - Gaziray

Gaziray'ın Nizip'e kadar uzatılması lazım.
  3. Tam35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

TCDD E23000 Serisi trenler Ankara, İzmir, Gaziantep ve Sakarya'da kullanıldı veya kullanılmaya devam ediyor TCDD E39000 setleri üretildiği zaman bu trenleri daha az göreceğiz gibi.
  4. Tam35

Anket Favori Otobüs Markanız

Volvo B10M (Solo veya Körüklü farketmez) İzmir'in en iyi belediye otobüsüydü.
  5. Tam35

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

M3 ilk başta Stadyum'dan geçecekti ama o proje iptal edildi diye hatırlıyorum, şu anda bile Halkapınar aktarma merkezi oldukça kalabalık, yeni metro hatları yapıldığı zaman Halkapınar'ın yükünü taşıyabilir mi?
  6. Tam35

M3'ün inşaatı başlamadı ki M4 başlasın? M3 ancak 2030'larda yapılmaya başlanır, M4'ün yapılması için bornova merkez tarafının kamulaştırılması lazım. İzban'ın seferlerinin 6 dakikada bir olması için tren setleri lazım ancak alınmıyor.
  7. Tam35

TCDD alsa bile faydası olur mu? Sonuçta son 2-3 yılda çılgın bir zarar tablosu var...
  8. Tam35

Galatasaray 🟠🔴

Barış Alper'e ilk teklif geldiği zaman satmaları lazımdı şimdi formu oldukça düştü.
  9. Tam35

T6 Sirkeci Kazlıçeşme Tren Hattı

Tek hatlı hale getirldiği için mümkün değil
  10. Tam35

TCDD Marmaray, Başkentray ve Adaray'ı kendisi işletiyor, Gaziray'da da ortaklık var diye hatırlıyorum.
  11. Tam35

Ayban İzban'a bağlı olmaz Egeray projesi olsaydı belki dediğniz yapılabilirdi.
  12. Tam35

Her zaman merak ettiğim 2 soru var. İzBB İzban için ne kadar harcama yaptı? ve tren setlerini kim aldı?
  13. Tam35

Ayban yarım yamalak yapılacak bir topal ördek proje olacağını düşünüyorum, orada hemzemin geçitlerin sayısı oldukça fazla ve elektrikli olmamasını geçtim hat hala tek hat üzerinden çalışıyor, önce bu konu ile ilgilenmeleri lazım. İzban'ın Menemen tarafından değilde Kemalpaşa tarafından Manisaya...
  14. Tam35

ESHOT Araç Filosu

15 tane 2025 model Isuzu Novo Citi Life hizmete girmiştir.
  15. Tam35

Mersin M1 Metro hattı - 3 Ocak Kent Meydanı - Viranşehir

Kocaelinde an itibarıyla 2 inşaat halinde 2 tane proje aşamasında olmalk üzere 4 metro hattı bulunmaktadır.
  16. Tam35

Eshot Yeni Araç Alımı

TCV'lere 5 veya 6 numaralı otobüs hatları verildiği zaman binmiştim, onun sayesinde gayet sessiz ve rahat bir yolculuk deneyimi yaşadım.
  17. Tam35

Eshot Yeni Araç Alımı

Bu benim şahsi görüşüm, Solaris'e bindiğim zaman Otokar'daki rahatlığı bulamıyorum açıkçası.
  18. Tam35

Eshot Yeni Araç Alımı

Bu görüşlerim kendime aittir Metro açısından CSR > CRRC > ABB Otobüs açısından (Volvo B10M) > Mercedes > Otokar > Solaris > Isuzu > BMC > Temsa İzban açısından Hyundai > CAF
  19. Tam35

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Yapı merkezi projeyi yapsa daha iyi olurdu, gülermak'ı oldum olası sevemedim.
Geri