Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. morrotr08

Ankara - M1 (Kızılay – Batıkent) Metro Hattı

Maltepe A1 istasyonundan YHT Terminal M4 istasyonuna ve Kızılay M4 istasyonundan Kızılay M1 istasyonuna geçiş tünelinin fan videosunu bulabilir misiniz? İstasyonlar arasında ne tür yeni yaya tünelleri olduğunu merak ediyorum.
  2. morrotr08

Ankara - Keçiören Teleferiği

Söylesene Ankara'da iki teleferik vardı, şimdi çalışıyorlar mı? Birincisinin adı Yenimahalle - Şentepe, ikincisi ise Keçiören Atatürk - Cumhuriyet'ti. Yoksa ikisi de kapalı mıydı?
  3. morrotr08

Ama başka hatta aktarma yaparsanız ücret artı 12.50 olacak ama bunun 75 dakikada mı yapılması gerekiyor?
  4. morrotr08

Söylesene istasyonlar arası metro transferi 12,50 mi? Peki Atatürk boyunca metroyla transfer yaparsanız toplam ücret 26+12.50=38.50 mi olacak? Peki Kızılay'da transfer ücretsiz, hatlar arası yolculuk ise sadece 26 mı olacak?
  5. morrotr08

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Bu şema henüz değişmedi mi? izmirmetromap.tr
  6. morrotr08

Merhaba. Söyleyin bana, metro biletinin fiyatı her zaman aynı mı yoksa seyahat ettiğiniz istasyon sayısına mı bağlı?
  7. morrotr08

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Merhaba. Söyleyin bana, bir otobüsün tüm güzergahı kat etmesinin ne kadar sürdüğünü nasıl öğrenebilirim? (Google değil)
  8. morrotr08

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

Merhaba. EGO internet sitesinde ve TSDD internet sitesinde iki farklı tren tarifesi olduğunu fark ettim. Doğru olan ne?
  9. morrotr08

İzmir Metro A.Ş

Tell me, what is the travel plan for the M1 metro line now? As I understand Fahrettin Altay - Evka 3: 6:00-6:30 7.5 min; 6:30-7:00 5 min; 7:00-9:00 3.5 min; 9:00-16:00 5 min; 16:00-20:00 4 min; after 20:00 all trains go to Kaymakamlık. And on the line Kaymakamlık - Evka 3: 6:00-20:00 7.5 min...
  10. morrotr08

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

her gün saat 20:00’den sonr?
  11. morrotr08

Ankara EGO Duyurular

Söyle bana, 352 ve 554 numaralı güzergahlarda ne gibi değişiklikler var?
  12. morrotr08

Demiryolları Ulaşımı Haberler ve Duyurular

Merhaba. Adaray'da da bilet fiyatlarını artırdınız mı? Şimdi ne oldu, 15TL ya da daha yüksek mi?
  13. morrotr08

Türkiye'nin Yüksek Hızlı Tren Hatları (Yht Hatları)

Merhaba. Tatil için böyle bir masaya nereden bakabilirim?
  14. morrotr08

1 Aydır Çalıştığım Türkiye'deki Bütün Şehir İçi Raylı Sistem Hatları Haritası

Merhaba. Tüm Türk trenlerinin tarifelerini nereden görebilirim?
  15. morrotr08

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

Merhaba. Söyleyin Cumartesi ve Pazar günleri Başkentray trenlerinin sıklığı nedir? Hafta sonları aralığın tüm gün 15 dakika olduğunu doğru mu anladım?
  16. morrotr08

İzmir Metro A.Ş

If the frequency of Evka-3 - Fahrettin Altay from 7:00 to 9:00 is 3.5 minutes and every second train goes to Narlıdere, then the frequency of trains from Evka-3 - Narlıdere is 7 minutes from 7:00 to 9:00? And if the frequency of Evka-3 - Fahrettin Altay from 9:00 to 16:00 is 5 minutes and every...
  17. morrotr08

İzmir Metro A.Ş

Hello, can you tell me what the interval is now in the Narlıdere Kaymakamlık metro from 7:00 to 9:00?
  18. morrotr08

Tokat'tan Hızlı Trene

Söylesene bu otobüsler istasyonlar arasında gidiyor mu?
  19. morrotr08

İzmir-Manisa Belediye Otobüs Hattı

Bu otobüslerin sefer saatlerini nereden görebilirim?
  20. morrotr08

Tokat'tan Hızlı Trene

Bu programın hangi sayfadan olduğunu söyleyebilir misiniz?
Geri