Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. O

UEFA Ülke Puanı Sıralaması

Yunanistan 4 sıra atladı ve iki takımı devam ediyor. Norveç de iki takımla. FB Rangerse elerse süper olacak. Ah GS ah çok saçma puanlar kaybetti en sonunda da Az Akmardan tokadı yedi
  2. O

Galatasarayın ucuz puan kayıpları mahvediyor bizi. Takım disiplinsiz oynuyor. Çek Cumhuriyeti araya atıyor adamlarda disiplin var çünkü futbolunda
  3. O

Türkiye Güncel Nüfus İstatistikleri İletişim Başlığı

MErkez nüfuslar Adana 1839747 Ankara 5113932 Antalya 1508134 Antep 1872535 Bursa 2585946 İzmir 2938292 KOnya 1433861 Bu şehirler arasında Antalya'ya bir parantez açmak gerekiyor. Antalya yoğun kent nüfusuna eklemlenmiş orta yoğun kent nüfusuyla rakamlarda görünenden çok daha fazla nüfus...
  4. O

Türkiye'deki işsizliğin esas nedeni eğitimdir. İkincisi geç evlilikler çocuk sayısını azaltıyor.
  5. O

İleriye dönük nüfus projeksiyonlarında TÜİK hedefi şaşırmıştır. Enflasyon oran tahmini gibi. Çünkü Türkiye'de hiçbir şey tahmin edildiği gibi olmuyor. Özellikle evlenmedeki düşüş ki bunun nedenleri üzerinde durulmuyor. Çok uzun eğitim süreci sonrasında anne babanın yanında kalan 30-35 yaşındaki...
  6. O

Tekirdağ'daki artış dikkat çekici. En fazla artış Ankara İstanbul Antalya ve Urfa. Depremle ilişkili bu artışlar. Fakat pekçok ilin nüfusu azalmış durumda. Durum iç açıcı değil
  7. O

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

Ardahan ACA serisine geçiyor
  8. O

Türkiye'de zorunlu eğitim 16 yıla çıktı. Herkes üniversite okuyor dolayısıyla iş hayatı ve aile hayatına girişler gecikiyor normaldir bu nüfusun gerilemesi anlatamadık gitti bir türlü.
  9. O

Antalya - 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı

Bu hatla ilgili var mı bir gelişme
  10. O

Türkiye'nin nüfus artış hızı Birleşmiş milletler'in tahmin ettiğinden daha fazla azaldı. 2000 yılında yapılan öngörüye göre 2020 yılında kadın başına düşen çocuk sayısı 2.1 olacaktı ancak 1.8 oldu. Ya hızlı bir şekilde 1.5'e geriledi. AK Parti hükümetinin çok ciddi yanlışları var özellikle...
  11. O

Antalya-Alanya Otoyolu Projesi / O-?

Sahada herhangi bir hareketlilik var mı.
  12. O

Galatasaray çok gereksiz bir şekilde puanlar kaybediyor. Tebrikler Beşiktaş.
  13. O

2024 müfusu sonuçları ne zaman açıklanıyor
  14. O

Beşiktaş rezil bir futbolla tüm dünyanın beklentilerini boşa çıkardı yazıklar olsun
  15. O

17 Kasım'da Başakşehir çok ucuz goller yiyor demişim. Kahrolsun yine haklı çıktım.
  16. O

Başakşehire değil ülke puanına üzüldüm. Maç başında Başakşehirin Galip geleceğine dair hiçbir ümidim yoktu. Adını duymadığımız birtakım olsa da içimdeki his pisi pisine bir gol yiyerek galibiyeti kaçıracağına dairdi. Öyle de oldu rezil bir oyun bal yapmayan arılar gibi. Son dakikada bu kadar...
  17. O

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

Antalyayı hatırlıyorum 1997 lerde üç harfe geçmişti. 07 Cam plaka vardı o zaman
  18. O

Başakşehir çok ucuz goller yiyor. Açıkçası başakşehir'den pek ümidim yok
  19. O

Çekya bu yıl 7500 puan kazanmış. 1600 puan fazla bizden. Ayrıca Norveç üst sıra birden atlamış Avusturya'nın bile önüne geçmiş Avusturya takımları hep tur atlardı
  20. O

Tebrikler Galatasaray, Sıra Fenerbahçede. Ülke puanında Çekya takımları ne oldu?
Geri