Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara Özel Halk Otobüsleri (Öho) Sorun, Görüşler, Öneriler Ve Fotoğraflar

202-7 ÖHO hattı, şehir hastanesi güzergahından çekilsin, 298-7 de araçlarını çeksin, tamamı 297-7'ye çalışsın, bu sorunun yarısından fazlasını atlatmış olur.
  2. S

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

Hafta içi diye geçiyor ama sanki cumartesiye de yaymışlar. Dün Sincan'dan bir sefer 4 dk erken kalktı
  3. S

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

Önceleri Kamugözü Youtube kanalından takip ederdik. Uzun zamandır güncellenmiyor
  4. S

Suriye'nin Yeniden İnşaası (İnşaat Ve Mimari)

Bizim firmalar tekrar imar ve inşasında yer alacaktır. Güzel gelişme. Fakat hakedişlerini nasıl alacaklar. Suriye'de yeniden imara yetecek para var mı ? Yoksa bizim kasadan mı gidecek. Türkiye'deki Suriyeliler Türkiye'deki paralarını mı aktaracaklar. Petrol satar öderler desem de, bizim...
  5. S

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

BAŞKENTRAY SEFER SAATLERİ GÜNCELLENİYOR Sayın yolcularımız, Başkentray trenlerimiz 15 Aralık 2024 tarihinden itibaren; Sincan-Kayaş-Sincan arasında hafta içi 06.00-09.00 saatleri arasında 12 dakika, Sincan-Kayaş-Sincan arasında hafta içi 15.57-18.45 saatleri arasında 12 dakika, Her iki yönde...
  6. S

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

Bu durumda Kızılay'dan ESB'ya aktarmalı gidilecek. Kızılay'dan M4 ile YHT oradan M6'ya aktarıp ESB ve AYBÜ. Doğru mu anladım
  7. S

Kastettiğim şu. Kuyubaşından 2 hat geçecek yani (biri mecvut hat diğer yapılacak hat). İkisi de Gar'dan Kuyubaşı'na gidiyor. AKM gibi hattan hatta geçilen istasyon olacak demek istedim. AYBÜ'ye kesintisiz uzayacak olan mevcut M4 mü olacak.
  8. S

Neden Mantıksız Davranıyorsunuz?

Zaten kırılgan olan federasyonun dağılma süreci başlayabilir. Hiç belli olmaz, şuan fiilen olduğu gibi resmen de üniter devlete doğru da gidebilir.
  9. S

2025 Yılında Konutların Boşalması Beklenen Yerler

Yalnız Demetevler ilçe değil. Yenimahalle'nin semti.
  10. S

Ankara Dolmuş Hatları

Evet başlamışlar. Yenimahalle-1 alt geçitten girip çıkarken gördüm. Yeni açıldığı için olsa gerek yolcu azdı araçta. İvedik metro civarında oturanların da ancak haberi olacaktır bu hattan. Kızılay'a giderken beklemeye değmez de, Kızılay'dan binilebilir.
  11. S

Bu durumda Kuyubaşı aynı AKM gibi olacak o zaman
  12. S

YBÜ Çubuk arası tramvay olacak diye yazılıyordu bir aralar
  13. S

Ankara Dolmuş Hatları

Önceden EGO web uygulamasında vardı. 2012-13 gibi konmuştu. Ama o zamandan sonra güncellenmemişti. Zaten EGO web geçen yıl kaldırıldı. Cepte'ye dolmuş güzergahları eklenebilir. Takip işi şu an imkansız gibi birşey.
  14. S

Bosna Hersek'te Gezilecek Yerler

Benim tur kapsamında sadece bir günüm Bosna'da geçebildi. Karadağ'dan geçişte sadece tek geçişten geçiliyor. Rahat bir kapı. İki ülkenin polisi orta gişede karşılıklı oturuyor. Ya da gişeler arası 3 metre. Karadağ'dan çıkmadan BH'e girişiniz basılıyor. Önce Sırp Cumhuriyetine giriliyor. Zaten...
  15. S

Karadağ

Vizesiz olması nedeni ile Türk turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir ülke. Kolunuzu sallasanız Türk turiste çarpar. Kara sınır kapıları en rahat ülke. Hatta Bosna-Hersek sınır geçişi tek ortak gişeden yapılıyor. Budva'nın plajlarını beğendim. Old Town mutlaka gezilmeli. Türklerin işlettiği...
  16. S

Ankara Ukome Kararları

Yüklenen son kararlarda, dolmuşlarla ilgili devrim niteliğinde kararlar var. Özellikle neredeyse 10 yıldır kronik sorun olan iki talep çözülmüş. İşleri iyi gitmeyen 339-7 hattından 1 araç 203-7 hattına kaydırılmış.
  17. S

Ankara Dolmuş Hatları

Kaynak: UKOME 2024/86 sayılı toplantı kararları (link yasakmış doğrudan veremiyorum) UKOME'de dolmuş hatları konusunda devrim niteliğinde kararlar alınmış. Başlığın başındaki hatlara ek olarak, en az 8-10 yıldır kronik olan iki hat talebi, sonunda uygulamaya geçti. Uzun yılladır Ulus-Balgat...
Geri