Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi

Gündüz otobüs yolculuğumda, Emirdağ'a (Gömü) kadar kesintisiz ilerlediğini gözlemledim. Sonra üstteki görsellerde olduğu gibi yer yer yapımlar sürüyor. 2029 yerele yetişmesini diliyorum. Zira yaş ilerledikçe Ankara-İzmir karayolu çekilmez hale geliyor.
  2. S

Şehirlerarası Yol Çekimleri Yapıp Yayınlayan Video Kanalları

MAİ diye bir kanal uzun zaman sonra tekrar aktifleşti.
  3. S

İZBAN Aliağa - Bergama Demiryolu Projesi

Kamulaştırma, bir ulaşım projesinin en zor kısmıdır. Sonrası geliyor
  4. S

Ankara - M1 (Kızılay – Batıkent) Metro Hattı

AKM tünelle ücretsiz, Gar/Maltepe tünelle ücretli.
  5. S

Aliağa-Bergama hattında kamulaştırma çalışmalarında sona yaklaşılmış. Kısa zamanda inşaat başlayacaktır.
  6. S

2025/26 Uefa Konferans Ligi

Beşiktaşlı olarak, iyi oldu diyorum. Avrupa Ligi'nde rezil olmaktansa, Konferans liginde şampiyon olsun.
  7. S

Şehirlerarası Yol Çekimleri Yapıp Yayınlayan Video Kanalları

Şehirlerarası seferlerde, önceden izin alıp, ön koltuktan yol videoları çeken Youtube başta olmak videocular var. Farklı uzunluklardaki ve bazen de insanı şaşırtan güzergahlarda çekim yapıyorlar. Şu an aktif ve sürekli 3 kanal var. Başka kanallar bu işi başka konularla karşılık olarak yapıyor ya...
  8. S

Olmasını İstediğiniz Şehirlerarası Otobüs Seferleri

Ankara'dan Kurucaşile ve Kastamonu'nun sahil ilçelerine hat yok. Olması lazım.
  9. S

Havalimanı Servisleri Ne Kadar Güvenilir?

İsuzu Interliner. Alçak taban değil.
  10. S

Havalimanı Servisleri Ne Kadar Güvenilir?

ESENBOĞA: En son 1 yıl önce 12 temmuz ESB gidiş, 15 temmuz ESB dönüş yaptım. ikisinde de EGO kullandım . Oldukça kullanıştı. 15 temmuzda bedavaydı. HAVAŞ: Avantajı şehir merkezine girmeden, direk Turgut Özal Bulvarı ve Mevlana Bulvarı üzerinden AŞTİ'ye gitmesi. Şehir değiştirecekler için...
  11. S

Sınır Kapısında Vize

Ermenistan sadece normal pasaporta varış vizesi veriyor Tacikistan vizeli.
  12. S

Türkiye'den Vize İstemeyen Ülkeler

ANDORRA: Hava bağlantısı olmadığından vizesiz olmasının anlamı yok. Fiili olarak çok girişli Şengen vizesi gerekiyor. Bunu geçin. MOLDOVA: Resmiyette vizesiz ve kimlikle girilme hakkı var. Fakat, münferit ve ilk defa giden Türk vatandaşları %99 deport ediliyor. Organize turla gitmek lazım...
  13. S

İlçe Olabilecek Mahalleler

Ankara'nın Sincan ilçesinin Yenikent semti, bırakın ilçe olmayı , il olacak seviyeye geldi. Yenikent 2004 yılına kadar metropol dışı belde belediyesiydi. 2004'de metropole bağlandı. 2009 yerel seçimleri zamanı ilçe olmayı beklerken, kapanarak Sincan Belediyesine semt oldu. 2004'den bu yana...
  14. S

Bir ara Kınık'da iktidar partisi belediyeyi alınca gündeme getirdiler sonra unutuldu. Olması gereken hat şöyle olmalı; Aliağa-Şakran-Yenikent-Bergama-Poyracık-Kınık, buradan sonra Soma'da ulusal ağa bağlanır
  15. S

Ankara - M1 (Kızılay – Batıkent) Metro Hattı

Evet o yanlış. Tünelle ücretsiz demesi lazım.
  16. S

Daha 1 hafta önce Bergama'daydım. İnsanların gündeminde bile yok. 835 hattı yetiyor.
  17. S

Ankara Ego'da Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Onlar metrobüs değil, yüksek kapasiteli körüklü otobüs.
  18. S

Ankara Ego'da Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Hat adlarını tek tek yazmayacağım. Meteoroloji Metro bağlantılı M4 hattı besleme hatları, Meteoroloji Metro'dan itibaren 480 güzergahını izleyecek şekilde İvedik Metro'ya uzayabilir. 427 hattı da, Meteoroloji'ye yönlendirilip, 480 güzergahını izleyecek şekilde İvedik Metro'ya gidebilir...
  19. S

Ankara Ulaşımından Haberler ve Duyurular

5 ay önceki mesajımı düzeltmek istiyorum. Trakya Caddesi, FSM Bulvarına doğru tek yön olmuştur. Hastane yönüne girilememektedir.
Geri