Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ulaşım_Meraklısı

Hatlarda Sabit Çalışan İETT Otobüsleri

tamir etmişler yine aynı monster notebook reklamıyla çalışıyor
  2. Ulaşım_Meraklısı

Hatlarda Sabit Çalışan İETT Otobüsleri

15TK - M2132 Baya bir süredir bu hatta çalışıyor
  3. Ulaşım_Meraklısı

İBB'nin Kavacık-Altunizade Metro Projesi

Hocam bu videoda göründüğü üzere duraklar Altunizade-Burhaniye-Çengelköy-Güzeltepe-Bahçelievler-Yenimahalle-Küçüksu-Göztepe-Kavacık Köprüsü-Kavacık olarak belirlenmiş
  4. Ulaşım_Meraklısı

vallahi hocam yönetim değişirse bu metronun yüzüne bile bakmazlar daha o yüzden şu anki yönetim kazansında beykoz bir metro görsün artık diye umut ediyorum metrodan aşağısı kurtarmaz beykozun ulaşımını
  5. Ulaşım_Meraklısı

Hocam bugün İmamoğlu beykoz halk buluşmasında ön fizibilite aşamasının sona yaklaştığını 1 1,5 yıl içinde projenin hazırlanıp ihaleye çıkacağını söyledi.Ve güzergah olarak altunizadeden yenimahalleye ordan küçüksu ve göksuya ordan kavacık rüzgarlıbahçeye kadar gideceğini söyledi
  6. Ulaşım_Meraklısı

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı Geliyor!

Beykoz istanbulun üvey evladı oldu fabrikalar kapandığından beri o metroda 2029 sonrası gibi görünüyor
  7. Ulaşım_Meraklısı

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı Geliyor!

keşke ama bu gidişle zor gibi görünüyor hocam sahil yolu uzun bir rota ve genişletme bayağı zor ve uzun olur heleki çok kullanılan bir rota olduğu için yolu kapatasalar kavacık trafiği zaten kilit oluyordu hepten düğümlenirO yüzden bu gidişle gelmez gibi
  8. Ulaşım_Meraklısı

İBB Otobüsüm Nerede Uygulaması

hocam yine onunda hafta içi sabah ve öğlen anadolu hisarı kampüsü durağına uğrayan depar hattı var
  9. Ulaşım_Meraklısı

İBB Otobüsüm Nerede Uygulaması

hocam sabah 7 veya 8 civarı ss aldıysanız 130şt depar güzergahta geçiyo o duraktan normalde geçmediği için yukarıda görünmüyor yani uygulamanın hatası değil.Zaten benim bildiğim yanında mavi otobüs simgesi varsa depar güzergah veya ring çalışıyor kırmızı otobüs varsa normal güzergah çalışıyor...
  10. Ulaşım_Meraklısı

kusura bakmayın hocam birde çengelköye uğruyormuş onu görmemişim şu anki vizyon haritasında böyle görünüyor
  11. Ulaşım_Meraklısı

açıkçası beykoz sahile metro hattı daha uygun bence kavacıktan duraksız bir şekilde altunizadeye olması çok saçma bana göre en azından durak eklenerek genişletilmeli bu proje
  12. Ulaşım_Meraklısı

İETT'de En Çok Beğendiğiniz Otobüsler

Citaroların sırf zf ecomat şanzıman sesi bile benim için yeter
Geri