Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. enstanya

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

peki durağın adı neden coca cola? ayrıca neden istasyonlar bu kadar yakın
  2. enstanya

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

doldurma ve bataklık olan zemin üstüne üstük aynı yerde bilerek kurutulmuş bir göl olunca imkansız gibi bir şey
  3. enstanya

eski sitede şöyle bir görsel buldum görüntü kalitesi düşük maalesef benim dikkatimi çeken bölge ve ege üniversitesi hastane (günümüzde bornova) arasında coca cola adında bir durak var neresi oluyor tam olarak ?
  4. enstanya

birde sadece şehrin kıyı kısımlarına tramvay yampaktansa biraz da şehrin içine yapılsa keşke
  5. enstanya

pardon herhangi bir kaynağı yokmuş ben karıştırmışım kusura bakmayın
  6. enstanya

onu bana değil belediyede planlama yapanlara söylemek lazım planlamalara göre T5 Uzundere-Üçyol Metro tramvay hattı var planlanan
  7. enstanya

dediğiniz gibi caddelere tramvay projeleri var aslında ancak belediye hiç aksiyon almıyor istense sakarya caddesine eskiizmir caddesine ve tarihi buca tren hattına yapabilirler ama t3 rezaletinden sonra belediye tramvay yapmayı bıraktı
  8. enstanya

pazar günleri 313 e binmiş birisi var mı?
  9. enstanya

İzmir'de hiçbir otobüsün geçmediği ama fiziksel olarak mevcut olan terk edilmiş/kaldırılan otobüs durakları

tek liseliler için olmasını istemiyorum açıkcası 268 için depar olmalı evet oraya yunus emre mahallesi - bornova metro hattı açılırsa daha iyi olur bütün yükü tek bir hatta vermek mantıklı değil
  10. enstanya

İzmir'de hiçbir otobüsün geçmediği ama fiziksel olarak mevcut olan terk edilmiş/kaldırılan otobüs durakları

açıldığı zaman çalışma saatleri 06:55 - 16:36 2 seferdi bence 06.50 de başlayıp 8 buçuğa kadar 15 dakikada bir olup sonra 16.30 a kadar yarım saatte bir 16.30dan sonra 20:30 a kadar 15 dk bir devam edip bitmeli hafta sonları full saatte 1 olarak 07.00 - 20.00 a kadar çalışmalı
  11. enstanya

Konak Yeşildere mahallesinde 5402. ve 1038. Sokakta bulunan 4 tane durak var eshotun sitesinde veya google mapste street view harici gözükmüyorlar bu duraklardan sadece 1 tanesinin adını okuyabildim oda Kayasuyu Cami durağı hangi hat çalışıyordu bilen varsa yazabilir Durak konumları: 1...
  12. enstanya

bornova caddesinden gidecek şekilde de 467 yunus emre mahallesi - bornova metro hattı açılabilir
  13. enstanya

dediğiniz gibi bu güzergahta çalışırsa sadece sabah ve akşam okul giriş ve çıkış saatlerinde çalışacak şekilde açılırsa iş yapacağını düşünüyorum ayrıca peronu 358 peronu olabilir
  14. enstanya

bornova mevlana mahallesinde bulunan 32283 idli Yeşil Park ve 32282 idli Bornova Anadolu İmam Hatip Lisesi durağı 2021 yılında açılan 266 okullar bölgesi - Bornova Metro ring otobüs hattının 2024 yılında bir anda işletim dışı kalması sonucu atıl halde kalmıştır günümüzde tek yönlü olan duraklar...
  15. enstanya

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

istasyon ziyareti ne zaman yapılır acaba
  16. enstanya

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

İzmir HRS Araç Depolama Tesisleri Yapım İşi Güncellenme Tarihi: 19.12.2025 İzmir Hafif Raylı Sistemi Araç Depolama Tesisleri Yapım İşi; Metro araçlarının depolanması ve bakımları için yapılacak tesisler için 31.08.2021 tarihinde sözleşme imzalanmış ve işin yer teslimi 06.09.2021 tarihinde...
Geri