Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ahmet_Kocaoğlu34

Süper Mario Serisi

Platform Oyunu olarak Super Mario Bros. Wonder diye biliyorum.
  2. Ahmet_Kocaoğlu34

Bilgisayar Ekran Resimleri

Zaten Bliss diye geçiyor ancak 4K Sürümü
  3. Ahmet_Kocaoğlu34

Diğer Adliye Personeli (Memur) Olarak Görev yapıyorum.
  4. Ahmet_Kocaoğlu34

İş Bilgisayarım: Şahsi Bilgisayar (Ev Kullanımı - Masaüstü): Bu da Dizüstü Bilgisayarım:
  5. Ahmet_Kocaoğlu34

Hayatınızda Görüp Gezdiğiniz Şehirler

Gezdiğim Şehirler (Alfabetik Sıra İle): 1- Ankara 2- Balıkesir 3- Bolu 4- Bursa 5- Edirne 6- İstanbul 7- İzmir 8- Karabük 9- Kastamonu 10- Kocaeli 11- Konya 12- Malatya 13- Muğla
  6. Ahmet_Kocaoğlu34

Tram34

Bence, Üsküdar-Harem Nostaljik Tramvay Hattı Dışındaki Bütün Anadolutram Hatlarında, Art34 Araçları Kullanılması Planlanıyor. Ancak Şu anda T1 Hattındaki Test Sürüşlerinin Sonucunu Bekliyor. Üsküdar-Harem Tramvay Hattında ise Çift Katlı Bataryalı Tramvaylar Kullanılması Planlanıyor.
  7. Ahmet_Kocaoğlu34

Bir Zamanlar Popüler Olan, Şimdi Kimsenin Açmadığı Bilgisayar Programları

Bence Unutulmuş Programlar: 1- Windows Live Messenger 2- Microsoft Internet Explorer 3- Macromedia'nın Adobe 'ye Kaptırdığı Programlar (Dreamweaver, Photoshop, Fireworks, Flash Editor, Flash Player, Illustrator, vb.) 4- NetSupport School ve NetSupport Manager (Okullardaki Laboratuvar...
  8. Ahmet_Kocaoğlu34

FM Radyolar ve Frekansları

Güncel Liste Frekansİsim 87.6 MHzTRT Arabi (TRT Radyo Arapça) 87.8 MHz24 Radyo 87.9 MHzBizim FM 88.0 MHzRadyo 34 88.2 MHzTRT Radyo 3 88.4 MHzLalegül FM 88.6 MHzİstanbul FM 88.8 MHzA Haber Radyo 89.0 MHzJoyTürk 89.2 MHzAlem FM 89.4 MHzKalp FM 89.6 MHzKafa Radyo 89.7...
  9. Ahmet_Kocaoğlu34

Linux

Pardus, Terminalden Program Yükleme gibi işlemler için Kök Kullanıcı Yetkisi (root) İstiyor. Ben Denedim. Aynı Sorun Pardus'un Kardeş Projesi Olan Pisi Linux'ta da var. Ben Ubuntu xPack (GamePack) kullanıyorum.
  10. Ahmet_Kocaoğlu34

Hangi Marka Model Bilgisayar Kullanıyorsunuz?

Dizüstü: Monster Abra A5 (Kardeşimden Kalma) Şu an Kullandığım: Lenovo ThinkCentre. (Zimmetli) Masaüstü: Toplama
  11. Ahmet_Kocaoğlu34

Emülatör Oyunları

Aslında Bu Mantık Tetris'te Yok. Columns diye bir Oyunun Mantığını İçerir. (Resim Alıntısı: MAME) Tetris'teki Mantık Şu: Yan yana blokları dizerek "Hat" Adı Verilen Şeritleri Patlatarak Oynanıyor.
  12. Ahmet_Kocaoğlu34

İstanbul Özel Halk Otobüsleri'nde Son Kalan Ya Da Kalkmış Olan Araç Modelleri

12 metrelik Otobüsler Ek Liste 20. Otokar 131.11 B 21. Mercedes O302 Otomarsan 22. Mercedes O302 T Otomarsan 23. Mercedes O302 S 24. Mercedes O304 (?) 25. Man SL 200 26. Mercedes O345 1. Nesil (1998) Ufak bir Hatırlatma: 4. İsobus = İsobus City 1200 5. Arbus-Perfect = Arbus-Perfect AR 12 280 6...
Geri