Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Kayseri - Yenilenen Özel Halk Otobüsleri

Memnuniyetsizlikten ziyade, zaten yeniledikleri araçlar 10 yaş üstü. Eline fırsatı geçiren daha genç araba ile değiştirmeye çalışıyor kanaatindeyim. Böylelikle süresi bitecek araçlarda yenilenerek sahipleri bir nefes alıyor. 2026 içerisinde CNG li BMC lerin yarısı 17 yaşını dolduracağı için bir...
  2. E

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

İstanbul için uygulanabilir. Diğer 80 şehir (06,35,07,16, yıllar yıllar sonra belki) 3harf 3 rakamı bitiremez.
  3. E

Kayseri - Kayseri Eski Fotoğrafları

85 yılları gibi. Stadyum eski halinde tribünlerde ilave yapılmamış, paşa konağı duruyor, belediye otobüsü mavi renkli. Nato-Sivas cad kavşağı ışıksız, havaikmale giden tren yolu duruyor
  4. E

İsim Şehir Oyunu

N harfinden hayvan bulunmuyor. Ancak yıllar yılar önce Meydan Larousta bulduğum NAR BÜLBÜLÜ nü hiçbir arkadaşıma kabul ettirememiştim...
  5. E

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

Matematiksel olarak söylediniz için çok çok erken. 34 haftalık periyodun daha 6 haftası geride kaldı. Köprünün altından daha çok sular geçer. 18. takım bile şampiyon olurken GS, FB küme düşebilir. Saygılar
  6. E

Anket: Bu Üç Operatörden En İyi̇ Operatör Si̇zce Hangi̇si̇ (2025)

Turkcell normal şartlarda metropollerde Türkiye'nin 1 numarası, lakin bazı bölgelerde özellikle taşrada Vodafone ve TT mobil in gerisinde. Son yıllarda şehirden köye taşınmaların yoğun olduğu günümüzde etraftan bilgi alınarak veya deneyerek tercih yapılmasını öneririm.
  7. E

Fenerbahçe ‏‏‏‏‏‏‏‏🟨🟦

Adamda abdest eksikliği vardı sanırım. FB gibi bir takım 7 yılda şampiyonluk yaşayamazmı.
  8. E

Kayseri-Erciyes Dağı

Zirvesinden kar eksilmeyen Erciyes son yıllarda yaz aylarında karsız kalıyor. Eylülün 19una geldik halen hayalet gibi çıs çıplak😞
  9. E

Galatasaray 🟠🔴

Frankfurt maçında maalesef 2 golü kalemize attık🥲
  10. E

Numara Taşıma Akımı

Bende ağustos sonunda vodafone dan TT mobile geçenlerdenim. 2017 den beri vodafone olan hattımı maalesef yarı fiyat teklif eden TT a taşıdım
  11. E

Dizi Jenerik Müzikleri

Gökhan Kırdarın Uyanış Büyük Selçuklu için yaptığı müziğe de ben hastayım. Kişiler için olanlarda değişik bir güzel gerçekten
  12. E

Kayseri - Mahperi Hunat Hatun Türbesi

Sorsak çoğu Kayseri'linin yerini bilmediği bir kabir. Ecdad zamanında külliye şeklinde yaptırmış. Cami -medrese- hamam hepsi birarada
  13. E

Habertürk ve Show Tv’ye El Konuldu

Show Tv karartılmadıki dediğiniz olsun.
  14. E

253 içinde, şanzıman yediği için değişecek deniyordu, cumartesi sefer atarken gördüm
  15. E

Kapanan Televizyon Kanalları

Sky Türk Shopping TV
  16. E

9 ay önceki değişim. Pay yapacağız diye İnstagramdan eski haberleri burada patlaşmayalım lütfen. Diğer 320 de 3 ay oldu değişeli. Erol kardeşim en son 072 ile 239 un değişim aşamasında olduğunu belirtmiş. Saygılar
  17. E

Antalya çıkması bir Tezeller geçen hafta maviden yeşile boyanmıştı. Bahsettiğiniz, başka araçmı acaba
  18. E

Geçmiş dönemde azami ÖHO yaşı 15 idi, belediye 17 ye yükseltti. Filoya girecek azami yaş 10 diye biliyorum. Ama halen 2014 alçak tabanlı istanbul çıkması araçlar filoya katılıyor
  19. E

Türkiye’de Uçuşa Kapanmış Eski Havalimanları Ve Pistler

Türkiyenin ilk tayyare fabrikasının bulunduğu Kayseri Esenyurt havaalanı
  20. E

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ve Özel Halk Otobüslerinde Kullanılan Temsa Avenue Model Otobüsler

Bu araç tek olarak test aracı gelmişti sanırım. Ulaşım AŞ alacak diye İstanbul örneği erguvan renkti, sonra belediye ne düşündüyse devamında gelenler yeşil geldi. Oda kardeşleri gibi yeşerdi.
Geri