Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Ben bir daha dem partiye değil oy günahımı bile vermem varsa yoksa ellerinde mendil halay çekiyorlar milletin sorunları ile ilgilenen kimse yok konit fiyatları İstanbul'u solladı
  2. S

Bir çalışma var orada iki ay daha bekleyelim inşallah güzel paralar kazanacaz
  3. S

30 Ocak 2025 tarihinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Bağlar’daki Hashavar Mahallesinde parsel 1225 için 1/5000 nazım + 1/1000 uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Mevcut kullanım “Park Alanı ve Su Deposu” iken, planla “Konut, Ticaret, Eğitim, Aile...
  4. S

Millet yapay zekaya soracak kadar sıkılmış bu imar işinden ama belediye ne hikmet ise kılını kıpırdatmiyor birdaha dem partiye oy vermem
  5. S

Ben ofisteyim akşamları yada hafta sonları közde çay evinde oturuyorum aynen orda adam bana belge gösterdi gözüm ile gördüm sende gel sende bak yalan konuşacak değilim yürürlükte yazıyordu yani imar an meselesi
  6. S

Çünkü alan satmıyor satan birdaha dönüp almıyor yıllardır piyasası bozuk olan bir yer o yüzden oglakli sürekli satılan el değiştiren bir yer ondan fiyatı sürekli yükseliyor ...
  7. S

Sana adres vereyim gel birlikte gidelim belgeyi bana atmadı ama birlikte gidip bakabiliriz yalan konuşacak Halim yok gördüğümü söylüyorum
  8. S

Benim caddeye çok yakın
  9. S

Bilmiyorum Dökmetaş hakkında bir bilgim yok ama hashavar ve garbicanakci 1/5000 ölçek yürürlükteki imar yazıyordu
  10. S

8 yıldır bekliyorum 2 ay daha bekleyecem sıkıntı yok oradan biri satıyordu imar odası başkanı bırakmadı git altın borç et ama satma dedi imar yüzde yüz geliyor dedi
  11. S

Büyükşehir belediyesi yürürlükteki imar planını gözüm ile gördüm garbicanakci ve hashavar yazıyordu adama bana at dedim atmadı ama vallahi gözüm ile gördüm
  12. S

Zaten belediye kayyum atanmasa bağlar bu halde olmazdi tek sorumlusu o Beyoğlu denen oe onun yüzünden bağlar şuan bu halde ama bağlar yakın zamanda ikiye ayrılacak Bağcılar ve bağlar olarak
  13. S

Dün bana resmi belge gösterdi imar bölümündeki memur garbicanakci ve hashavar şuan imarı yürürlükte açılması an meselesi gözüm ile gördüm belgeyi
  14. S

O emlakciya söyle 3 ay sonra beni arasın bakalım hangi imar yetkilisi ona söylemiş merak ettim aynı imar yetkilisi bana da birşeyler söyledi yakında görürsünüz
  15. S

İmar belli hashavar ve cücük not edin bunu
  16. S

Mesire alanı demek Park demek büyük bir park yapacaklar buda olumlu birsey
  17. S

Bağlar imar konusunda en çok mağdur edilen ilçedir bunu belediye başkanları bilmiyor mu
  18. S

Şuan bile Kayapınar da çalışma var ve bağlar da çalışma yok bağlar belediyesi eğer imar verirse ciddi bir gelir kaynağı oluşturur
  19. S

Bağlar belediyesi işçi maaşı veremiyor imar verirse eğer kasayı doldurur
Geri