Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. C

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Yasin Avrupa’dan Anadolu’ya geçer Otokar’lar dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi? Sarıgazi ve Kurtköy’e de transfer bekliyorum ben asıl bu iki garajın ihtiyacı var.
  2. C

Hatlarda Sabit Çalışan İETT Otobüsleri

O3213 bir süredir KM33 hattında sabit. Şimdilik O3225 de bu hatta sabit çalışıyor fakat bu araç sürekli olarak sabit değil. Bir ara yine sabit çalışıyordu sonrasında bir kaç hatta çalıştıktan sonra 130E hattında sabit kaldı kısa süre. Yeniden KM33’e dönmüş. Değişme ihtimali var. O1105 de KM34...
  3. C

Birinindeki solo araç sayısı 230 diğerindeki solo araç sayısı 100 küsür. Ha dersen Yunus Garajının kapasitesi azaltılır o ayrı. 😁
  4. C

Daha önce bu mesajı atmıştım. Araç yuvasına, KM34 hattına geri dönmüştür. O1107 bir süredir 252 hattında sabit olarak çalışıyor. Değişiklik olur mu göreceğiz yakından takip ediyorum. Zaten tek araç çalışıyor bu hatta haftasonu seferi yok.
  5. C

Pek iyi değil hafif kalır. Hepsi dökülüyordu. Ama Yunus ve Sarıgazi araçları iyi toparladı. Lastik üstü plastik kauçuklarını bile monte ettiler. Eminim Cebeci Garajı da iyi bakıyordur araçlara. Yalnız Yunus araçlarından bir iki tanesinin klima kapağı yok. Biri O32xx serisinden araç. Diğeri de...
  6. C

Anadolu Yakasından Otokar gitmez. Gelirse Avrupa Yakasından gelir ki ben geleceğini düşünüyorum. Dediğim gibi Sarıgazi ve Kurtköy garajlarına daha fazla solo otobüs ihtiyacı var mevcut sayıları yetersiz ve özellikle Kurtköy otobüslerinin yükü biraz daha fazla. Yunus Garajının da az biraz...
  7. C

Ben mevcut düzeni çok bozacaklarını düşünmüyorum. Hele ki BMC ile Otokar’ı komple takas etmek… Bana çok mantıklı gelmiyor. Otokar’lar arasındaki dağılım muhakkak aynı otobüsü içeren garajlar arasında olacaktır. Yasin hele O32xx serisine hiç dokunayım deme bu seri araçlar Yunus Garajının tapulu...
  8. C

Özellikle yeni Akia’lar geldikten sonra Otokar’ların dağılımını merak ediyorum. Kurtköy ve Sarıgazi Garajlarına bir miktar Otokar takviyesi yapılacağını düşünüyorum. Halihazırda bu iki garajın daha çok solo otobüse ihtiyacı var hele ki yeni metro hattına entegre hatları da eklenince ekstra...
  9. C

Daha önce paylaşmıştım. Çoğunlukla KM34 çalışan; sabit hatların aracı O3208 yaklaşık 1 aydır KM33 hattında sabit olarak çalışıyor. Bu hattan sonra muhtemelen yine KM34’e geri dönecektir. Bu aracı farklı hatlarda çalışırken görmeniz pek olası değil. Sağ orjinal aynasıyla dikkati hemen çekiyor bu...
  10. C

İETT Filosuna Veda Eden Otobüsler

Ben de M2112 (2006-212) numaralı araca az binmedim. Tabi benim bahsettiğim 2011 ve 2012 seneleri. Bu araç o zaman Kağıthane Garajındaydı. O zamanlar hatırladığım araç dağılımı şu şekildeydi. 2006-101 2006-134 Anadolu Garajı. (Öncesinde 2006-130 ve 2006-134 arası Edirnekapı Garajındaydı sonradan...
  11. C

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

Hastalarına gelsin. Bu sesi çıkaran Otokar’ların neden bu kadar bağırdığını teknik olarak açıklayabilecek var mı?
  12. C

İETT'nin Akia Ultra LF12 Otobüsleri

Mümkünse dokunmasınlar Anadolu Yakası’na. Ben razıyım Otokar’dan ve Citaro’dan. Avrupa Yakası doya doya kullansın bunları. 😁
  13. C

O3208 numaralı Otokar Kent 290LF aracı KM34 hattında sabit çalışmaktadır. Bu araç yaklaşık 18 aylık bir süreç içinde (dinlenme sürelerini es geçiyorum) 3 ay kadar KM43 hattında sabit çalışıp daha sonra yeniden 6 ay kadar süre ile KM34 hattında sabit çalışmıştır. Bundan sonra ise yine 3 ay kadar...
Geri