Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Birnevi Senaryo

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Geçen mesela gözüme şey çarptı istanbulsenin uygulamasında istanbul karta girdiğimde orda şey yazıyordu kişiselleştirilmiş kartı olmayanlardan aktarma da tam para kesiliyormul yani tıpkı özel güzenlerde ücretsiz toplu taşımada yararlanamama gibi. Bilmiyorum bu akıllıca bir karar mı yani aktarma...
  2. Birnevi Senaryo

Mesela viyana toplu taşımasında yılık 365 euro vererek sınırsız belediye otobüslerine binebiliyormuşsunuz, keşke bir benzeri de istanbul da olsa. Yaparlar mı? Nah yaparlar. Bizde de mesela yıllık 1000 veya 2000 verip sınırsız binme olamaz mıydı yada 5000 bilmiyorum fiyat çok mu uçuk oldu, zaten...
  3. Birnevi Senaryo

Nostaljik İETT Fotoğrafları

Bence sayılır çünkü iett emeklisi yani zamanında ikitelli garajında çalışan araçlar hey gidi hey
  4. Birnevi Senaryo

Konya Belediye Otobüsleri

Konya BB yeni otobüs alımı yapacakmış, umarım yine MAN alınır ve bolca körüklü de alınır.
  5. Birnevi Senaryo

İT dedin ya onun için dedim yani hoş birşey değildi dediğin kelime
  6. Birnevi Senaryo

O otobüsler adeta tapılasıydı benim için. Nasıl ki şimdi solo karsanları seviyorsam ve hatta O345leri seviyorsam o zamanlarda O345 leri çok seviyordum hala da öyle. İettnin otokar kentlerini de ayrı seviyorum kendi klasmanında yani kendinde göre karakteristiği var.
  7. Birnevi Senaryo

Bir insan 21U'yu neden kapatır❗️
  8. Birnevi Senaryo

Hristiyanlar insan değil mi neden öyle diyorsun
  9. Birnevi Senaryo

Citarolar bir dönem yatmışlardı diye hatırlıyorum sene 2016 mıydı arkadaşlar yani baya baya 6 ay mı 1 sene mi ne yatırmışlardı eski sitede bunun muhabbeti dönüyordu mesela
  10. Birnevi Senaryo

Bazı detayları bilmemek bence daha iyi mesela ben ikarus 280 lerin 16 metre olduğunu öğrenince şok geçirmiştim
  11. Birnevi Senaryo

BN2 ve BN3 noldu diye sormak gerekiyor.
  12. Birnevi Senaryo

Bim'in önünde beklerken birde o ne bir İETT Otokar'ının yaklaştığını sezdim sesinden ve doğru çıktı o kadar güzeldi ki anlatamam o gürültülü tok motor sesi of of ya uçak gibi.
  13. Birnevi Senaryo

Onu da yapamazlar dediğimiz neyi yapmadılar? Sarı öküzü vermicektik.
  14. Birnevi Senaryo

Mecidiyeköy otobüssüz çöptür. Cevahir avmnin önünden 1 tane bile otobüs geçmesin bakalım oranın albenisi kalıyor mu. Bir yerden bir yere bir otobüsle giderken şimdi iki otobüsle gidiyorsan, önceden bir otobüs meşgulken şimdi iki otobüs meşgul oluyor. Tamamen saçma kararlar alıyor irfan.
  15. Birnevi Senaryo

Hangi araçlar yatıyormuş garajda
  16. Birnevi Senaryo

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Bu ekonomi de hak veriyorum ama. İşte keşke bu da sorgulansa. Uyanıklık yapıyorlarsa o ayrı.
  17. Birnevi Senaryo

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Olayı kızıştır(!)yatıştırmak gerekir.
Geri