Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Zeud

Bursa - Burulaş Araçlarındaki Klima Sorunu

BursaRay da durmazlar dışında diğer metrolarda klima açık değil neden acaba 35 lira veriyoruz bu özelliği alamıyoruz…
  2. Zeud

Bursa - BursaRay'ın Bombardier B2010 Vagonları

Çöp kutusu vardı evet ama neden kaldırdılar anlamış değilim halen.
  3. Zeud

Bursaray Hat 1: Emek-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı

Anladım teşekkür ederim de ne gerek vardı Emek’e girerken vardı makas gene tekrardan niye yapıldı ne gerek var he ayrı olarak hat açılacaksa o zaman tamam mantıklı.
  4. Zeud

Gördüm bunu ama açılan istasyonu nasıl tekrar açılıyor anlamış değilim
  5. Zeud

Yani bu sorduğunuz soru mantıklı ama işsizler gibi yok yere iş yapıyorlar ben bunu anlıyorum
  6. Zeud

İnşallah öyle bir şey durum olmaz ya eğer şehir hastanesi hattı açılırsa şehir hastanesine giden otobüsler H1 idi sanırım Emeğin oradan kalkan rahatlar birazcık şu an tıklım tıklım bir de milletimiz gergin şöför abilerimiz de daha çok yolcu almak istiyorlar tıklım tıklım gidiyor otobüsler
  7. Zeud

Bende sizin gibi düşünüyorum bende
  8. Zeud

İnşallah diyip izleyip göreceğiz gibi duruyor
  9. Zeud

Evet bir çok eksikliği var bende gittiğimde arkadaşıma bir çok şeyi dedim gözlemledim de ama seçim öncesi aceleden sanırım da seçim geçti bir el atılması lazım balat istasyonuna hemende hemen
  10. Zeud

Evet, saksılı çiçeklendirme de olabilir. artı istasyona bakınca rayların yanıda boş oralarada bir şeyler yapılabilir.
  11. Zeud

İstayona giderken rayların arasında betonları diyorum.
  12. Zeud

Sıkıntılar çok büyük evet ama gelirken istasyona betonlar görünmemesi için süslenme gibi bir şey olur mu sizce?
  13. Zeud

Anladım ama dediğim gibi o konu birazcık üzdü beni eksikleri gördüğümde üzüldüm açıkçası söylemek gerekirse.
  14. Zeud

Sebebi nedir peronlarda döşemeleri kırılıyor. İstasyonun giderken gelirken gözüme pek bir şey çarpmadı ama üste istasyonda yapılması gereken şeyler var. Mesala Balatta gelirken boş beton olan yerlere yapay çimen koyabilirler süs amacıyla, istasyonda döşemeleri olmadıklarını gözlemledim.
  15. Zeud

Bugün Balat istasyonuna gittim ama Balat istasyona gelen iki vagonlu tren haricinde diğer yerlere geçmek istediğimizde kapalı olduğunu görüyorum ve daha çok ince işleri yapılması gerekiyor vede bir an önce Şehir hastanesi hattı açılmasını dört gözle bekliyorum.
Geri