Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. realakyoll

İstanbul'da İstediğiniz Raylı Sistem Hatları

Bak ikisinidenfe bahsediyorum asıl seninki az geldi Sarıyer tarafına yazilana bak
  2. realakyoll

İstanbul'da İstediğiniz Raylı Sistem Hatları

Bu rota bitmez ki şehirler arası otobüs hattı gibi olmuş 😁😁
  3. realakyoll

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

B-1881 B-1879 B-1882 B-1876 B-1877 55B A-408 37Y Bugün
  4. realakyoll

Ama cnglileri kendi imkanlari ile dizele dönüştürdükleri söyleniyor tcvleri b-013 zaten dizel onu biliyoruz ama
  5. realakyoll

O otobüsü bayadir görüyorum ama neden böyle birşey olmuş olabilir
  6. realakyoll

İETT Hatlarının Özdeşleştiği Otobüsler

Bence Alibeyköy bölgesini yanlış yazdın özellikle Alibeyköy bölgesi savaş petrolün temsalari Alibeyköyu avucunun içi gibi eğer ki tezimi görmek istersen Alibeyköy metrosuna gelebilirsin Alibeyköy metro kalkışlı eski adı ile otobüs aş arabalarindan bolca görürsün eee ama arabaları biraz kırık...
  7. realakyoll

55B hattında görmeye başladım bu nedir eski forumda alperen45 vardi liste yapıyorlardı şimdi nereden nereye olmuş otobüs hatları 😀
  8. realakyoll

Bugün B-151 55V B- 1841 B-1843 B-1842 55B Birde A-043 50P Hattında gördüm A001 Bölgesi ve Gaziosmanpaşa Şaka mı…
  9. realakyoll

Bugün B-1845 Gaziosmanpaşa Beşiktaş çalışıyor
  10. realakyoll

55B Hattında O2198 nolu otobüs gördüm normalde İETT çalışmaz bu hatlarda dünde arızalı arabalardan ötürü İETT vardı bugunde aynı şekil
  11. realakyoll

C-1505 kodlu otobüs Avrupa yakasında 50AC HATTINDA GÖRÜLMÜŞTÜR BUNU BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİ C BÖLGESİ ANADOLU ÇALIŞMIYOR MU BUNLAR
  12. realakyoll

İBB Otobüsüm Nerede Uygulaması

Arkadaşlar depar güzergahlari hiçbir şekilde göstermiyor uygulama optimizasyonu sıfır eskisi tam acilmazdi ama yine de otobüs detayına kadar gösterirdi şimdi leş hibi oldu bu uygulama hala güncelleme diye ne yapıyorlar anlamıyorum hep aynı uygulama
  13. realakyoll

55-B de bugün B-1859 u gördüm Bu savaş petrolün arabaları leş gibi İETT nedendir bu otobüsleri hala kullandiriyor anlam veremiyorum 34 KP xxxx Seri otobüsleri Otobüsün için yağmur yağar su alır klima çalışır su alır tavanlari kafamıza düşecek diye korkuyor çocuklar siz ne düşünüyorsunuz bu tezim...
  14. realakyoll

38G Hattında C-1746 çalışıyor Bana Garip Geldi c bölgeleri buraya gelmeye başladı ama bu 3. Araba gördüğüm
Geri