Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. realakyoll

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

110dan fazla araçları var onu biliyorum net bir şekilde adamların b bölgesi hariç a ve c bölgesinde de araçları var kpler hariç mesela c-1857 c-1650 tarzı araçları da var yani cok karışık ama benim düşündüğüm patronlarinin haberinin bile olmaması bu durumdan çünkü bu bölgenin araçlarında çalışan...
  2. realakyoll

Ve gördüğün 34KP PLAKALİ TUM OTOBÜSLER BUNLARA AİT Beykozlu sana o kadarını söylüyorum
  3. realakyoll

Kral sana şöyle anlatayım İstanbul genelinde 200den fazla aracı olan bir şahıs kendisi bütün filosu bildiğimiz kadarı ile 2013 Temsa İstanbul’un her bölgesinde varlar en az 60-70 aracı sadece Alibeyköy bölgesine hizmet veriyor
  4. realakyoll

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Hocam normalde bu bölgenin araçları savaş petrolün les temsalari B-1821 ve B-1904 bireyselcileri bunlardan ayrı o yüzden zaten güzel ve temiz iki aracı var bu bölgenin
  5. realakyoll

B-1904 Tezeller olan Aracını Yeni Connecto ile değiştirmiştir ALİBEYKÖY BÖLGESİNİN İLK YENİ CONNECTOSUDUR
  6. realakyoll

55B B-1904 Yeni kasa connecto sefere başlamış haber verdiğim araç savaş petrolün olduğu bölgedeki mukemmel araç olması mutlu etti ☺️
  7. realakyoll

Mazide Kalmış İETT Hatları

Bu otobüs hattını mescidi selama kisalttilar A-1110 tarzı yarım otobüsler çalışırdı
  8. realakyoll

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

Öncelikle selamün aleyküm 303ler zaten Silivri bireyselcilerinin araçları Eski otobüsleri değiştirmeleri gerekiyordu süresi dolmuştu her marka model araçlar gün yüzüne çıktı orada vee temsalar maliyet açısından diğerlerine nazaran uygun olduğundan dolayı değişimlerin ağırlığı Temsa olmuş...
  9. realakyoll

TM16=A-1023 A-1028 O2225 O3048 55B= B-1850 B-1852 B-1847 Bunlarda benden
  10. realakyoll

Semih kardeşimize bizde destek verelim TM-13 K1091 K1055
  11. realakyoll

Onlar galiba süresinin sonuna kadar kullanacak gibi duruyor o kadar arabayı yenileyemez bence bunlar
  12. realakyoll

Güzergahı En Eğlenceli İETT Hatları

48D Göktürk Hacıosman metro hattı Full orman manzarası dan gidiyor huzur veren bir otobüs hatti
  13. realakyoll

Hiç beklenmeyecek bir bölgeden otobüs yenileme haberi ile karşınızdayım B-1904 Kodlu otobüs Alibeyköy bölgesinin 2 bireyselcisinden biri tezeller olan otobüsünu Mercedes Benz connecto ile yenilemiştir zaten uzun süredir piyasada da yoktu tanıdık şoförümüzden aldığım bilgiye göre yeni conecto ile...
  14. realakyoll

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ama şöyle bir şey var Mecidiyekoy hattı açmak kadar saçma birşey yok gerçekten ama Alibeyköy Hacıosman aşırı derecede iyi oldu
  15. realakyoll

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bakin ben orada oturan biri olarak söylüyorum ki Alibeyköyu bir çok ana artere bağlantı merkezi yapmaya çalışıyorlar zaten olacak birşey söyleyeyim muhtemelen olmaz inşallah savaş petrolün arabaları buraya endekslendi bu durum çok problem Beykoz un eksiği elbet olabilir ama ama şöyle diyeyim çok...
  16. realakyoll

Dün bir şoförü ile sohbet etme fırsatı buldum sadece bu bölgede değil İstanbul genelinde 180 ad arabaları olduğunu söyledi ve arabalarını sonuna kadar kullanmaya çalıştığını iletti bana sahipleri öyleymis
  17. realakyoll

Değerli arkadaşlar bu B-1838-1883 arası araçlar neden hep arızalı olabilir hiç yenileme görünmüyor aramızda hiç görüşenler olabilir mi
  18. realakyoll

B-1863 29C Hattında bugün
  19. realakyoll

Bak sana katılıyorum o konuda çünkü kafamızda gözümüze su damlıyor sanki kafamıza düşecek gibi tavanlar arıza veriyor çok zincir getirdim alayım yok başka bir ilaç görünmüyor dedi arkadaşım bakarsan daha iyi olur B-1821 B-1904 bunlar bu bölgenin en temiz arabaları
  20. realakyoll

B-1708 B-1882 B-1881 55B hattında çalışıyor B-1708 neden buraya gelmiş olabilir sizce
Geri