Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. realakyoll

İstanbul Öho Araçlarının Çalıştığı Hatlar/Bölgeler

C-1857 uzun süredir sinyal alınamıyor 23 mayıstan bu yana
  2. realakyoll

Savaş Petrol Araçları Hakkında

B-1838-1883 arası tüm temsalar savaş petrolün araçlarıdir C-1650 B-1509 vs de onların araçlarıdır kafamiza tavanlari dusmuslugi vardır 55b de iken ama milatlari onların hiç bakilmamasindan dolmuştur o bölgenin tek aracı B-1904 oldu uzun bir süre B-1821 hizmet veriyordu oda 27Se nin olduğu...
  3. realakyoll

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Bak hatta sana bölge söyleyeyim o gördüğün oholar eski 36l nin şoförleri ben birini tanıyorum çünkü Ve iettnin şoförleri kadın şoförleri daha fazla var neden çünkü o bölgenin hatları kısa mesafe olduğu için kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor ve Kağıthane garajında kadın şoförleri...
  4. realakyoll

Kardeşim helal olsun bir emek var sonuçta B-1838-1883 arasındaki bölgeyi yapar mısın neden diye sorarsan çok hat değişimi oldu da
  5. realakyoll

C-305 479 arasını yapsana gayet kusursuz bir bölge C-5 bölgesi
  6. realakyoll

Bu doğru haftaici çok Topkapı gelmiyor ama haftasonu Topkapı da dahil oluyor
  7. realakyoll

B5050 TM16 İkitelli araçlarından hep çalışıyor burada
  8. realakyoll

55B hattından otobüs as araçları kalktı o bölgeye B-1821 eklensin
  9. realakyoll

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Şu mevzuyu sana açıklayayım Kimi araç hacizli vs oluyor plaka üzerine hat yenileyemeyenler de olabiliyor araç İETT sisteminde bir süre çalışmayan araçlar yoka düşebiliyor
  10. realakyoll

İstanbul - Cebeci Tüneli

O tüneli ilk açıldığından beri bazen aracımla kullanırım eda vs şuana kadar ceza yemedim 220-240 arası hızlar ile geçtim o tüneli gayet sorunsuz bir şekilde
  11. realakyoll

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Daha iki Gun önce yolculuk yaptım eski Tezeller vardı egerki doğru ise hayırlı olsun Aynı savaş petrolün olduğu Alibeyköy bölgesine gelen ilk yeni Connecto gibi olur
  12. realakyoll

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bak Semih kardeş bizde aynısını 55B için yaptık 220 kişi imza verdik en azından sabah 6 ve 6 20 arabası sadece olsun diye bize dönüşleri Alibeyköy aktarma merkezinden ulaşım sağlayın diyorlar ama okullar açıldığında çok aşırı gecikmeler olacak buna tüm kalbimle inanıyorum o zaman nasıl olacak...
  13. realakyoll

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

42hs ye gerek yok Zaten oradan geçen aşırı araba var diye düşünür İETT bende o hastane çalışanıyim o yüzden yorumum bu
  14. realakyoll

Hocam onun güzergahı biraz uzun o yüzden muhtemelen Kasımpaşa Hasköy sütlüce vs derken. Dolaşarak gidiyor
  15. realakyoll

M4561 50E koca körüklü arabayı bu hatta neden verirler ona hayretle bakıyorum ☺️
  16. realakyoll

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ve 36L Eskiden 1 tam 1 indirimli alırdı Çift katlı araçlar çalışırdı Sonrasında süreleri dolduğu için ve çift katli araçlar maliyet oturunden tek araç grubu oldular full gidip gelen bir hat kaldırılması saçma olacak şuan bir hattan örnek vereceğim 49Z var Yeşilpınar Zincirlikuyu metrobüs Ama 50z...
  17. realakyoll

Bak kardeşim 500T yi kapatmaya müsade etmezler çünkü 500T Anadolu yakasının metrobüsü gibi düşün günde 92 araç çalışıyor sadece o bölgede Öztaş Koop ona kesinlikle müsaade etmezler çünkü orada çok sayıda bireyselci var enistemde dahil bunlara o kadar otobüsü kapattılar diyelim nerelere...
  18. realakyoll

Mazide Kalmış İETT Hatları

1 Ağustosdan itibaren 36L mescidi selam Beşiktaş 36G Gazi mahallesi Beşiktaş 36Z Cebeci Zincirlikuyu
  19. realakyoll

Burda 36L-Z-G Hatlarını bilmeyen forumdaslara bilgi vermek istiyorum körüklü otobüslerin bile iş saatlerinde yetmediği bir hat grubu bu ne yaptıklarına gerçekten anlamlandıramiyorum sırf Alibeyköy diye saçmalık bu tarz hatları etkilememesi lazım sadece o hatlar kaç yerden geçiyor İETT...
  20. realakyoll

Bu İETT Alibeyköy ayağına bir çok dolu gidip gelen hattı sessiz sedasiz kaldırıyor duyuru bile geçmeye tenezzül etmiyorlar 55B den bahsetmek istiyorum Sabah iş saatlerinde full çakılı gidip gelen hattı sessiz sedasiz duyuru bile olmadan kaldirilmasi bir çok insanı işe ulaşım konusunda mağdur...
Geri