Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

Şimdi şöyle farkettim, saat 16.00dan sonra şifadan 5 dkda bir 500T kalkıyor 4.levente 1-1buçuk saatte geldiğini varsayıyorum 17.00-17.30 gibi oluyor, saat 17.00 dan sonra 500L 10 dkda bir kalkıyor 2 araca 1 arac denk gibi geliyor + 4. Leventin kendi yolcusu. Nasıl kaldıracak 500L bunu bilmiyorum
  2. H

500L nin 4.levent kalkış saatleri niye böyle ring falan mı çalışıyor bu hat
  3. H

İett bu hatlara körüklü falan vermez verirse de gider günün en boş saatine koyar, 28 araç 500L ye yeter ama 500T ye imkansız, mevcut olan araç sayısı yetersiz , hattı istersen 3'e böl araç eklemedikçe hiçbir faydası olmaz
  4. H

500T 500L aktarması dünyanın en saçma olayı hiçbir faydasi yok, Kilometre tasarrufu yok, benzin tasarrufu yok, yol tasarrufu yok, trafiğe faydasi yok, yok yok . Sadece 4. Leventi curcunaya çevirecek bi hamle, iş saati zaten 4. Levente paket geliyor 500tler onlar boşalacak bir de 4. Leventteki...
  5. H

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Maalesef çalışmalar çok yavaş ilerliyor 2 ay önce Edirnekapı metrobüs girişini de kapattılar, aynı duruyor hiçbir gelişme görmedim, aynı şekilde yeni incirli metrobüs durağı da çok uzun sürdü
  6. H

Bu Bakırköy yücetarla caddesi çalışması ne zaman bitecek bilgisi olan var mı 2 buçuk aydır incirli bakırköy arası hiçbir durağa otobüsle gidilmiyor, metro da zaten sadece incirli ve bakırköy meydan da duruyor
  7. H

En Çok Seyahat Ettiğiniz Otobüs&Metro Hatları

98G kapımın önünden geçiyor ama kaçırınca mecbur 98D 98Y, eskiden de 92 şimdi varlığı yokluğu belli değil
  8. H

Seferleri Artması Gereken İett Hatları

İndiğin gibi bineceksin demek abartı bence, İETT önce sefer sıklaştırılacak der sonra yeterli yolcu yok der azaltır da azaltır bekleyip görelim ama bence 4.Levent curcunaya dönecek
  9. H

Kapanmış İett Depar Hatları

Benim bölgemde 98G Karabayır deparı açılmıştı sabah 1 sefer atıyordu çok sürmedi kapandı
  10. H

İyi de hattı ikiye bölünce sefer süresi azalmayacak ki güzergah yine aynı trafik yine aynı aktarma da boşa vakit geçirecek millet iett kendini düşünüyor yolcuyu hiç düşünmüyor
  11. H

İstedikleri kadar 500l yi güçlendirsinler kimse sabahın köründe Cevizlibağdan o koltuğa oturduktan sonra 4. Leventte inip aktarma yapmak istemez (tekrar oturacağının garantisi yok) iett kendi otobüs ekleyeceğine yine böyle saçma işler peşinde koşuyor
  12. H

Bir de bu İETT eklediği seferleri yazıyor da azalttığı seferleri niye yazmıyor sürekli saat mi kontrol edeceğiz biz
  13. H

92C ye geçen haftalarda 1 araç eklenmiş sefer sıklığı 45dkya düşmüştü şimdi geri almışlar tekrardan eski 55-60 dkya dönmüş, kime battıysa o 1 otobüs
  14. H

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları

75O bu hattın perpadan geçtiğini bile bilmiyordum, görmek de nasip olmadı zaten, 36cy bu hatta bizim burdan geçiyor sözde ama sadece bazen 19.30 seferini görüyorum o kadar
  15. H

İett-Öho Hatlarında Kaç Araçla Günlük Seferler Yapılıyor?

Bu arada 50F hatti sonradan mi değişti bilmiyorum ama sanırım 3 arac çalışıyor sefer saatleri 2 öho+ 1 iett şeklinde gözüküyor
  16. H

İett-Öho Hatlarında Kaç Araçla Günlük Seferler Yapılıyor?

92C => 4 iett 92M => 2 öho + 2 iett 92T => 6 öho + 3 iett
  17. H

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

D 044 / 10 C 290 / 13 A 104 / 77A B 5284 / 98Y
  18. H

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Katılmıyorum 50F yi zincirlikuyudan başlatsınlar vadiden üniversitelerden ve çamlıvadiden geçiyor en azından, 50Z nin hiçbir amacı yok milleti leventten Alibeyköye taşıyor sadece
  19. H

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

B-1772 // EM2 A-101 // EM1 A-1685 // 97T
Geri