Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Atsuko

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

142'deki ÖHO'lar zaten hafta içleri sefere geç başlıyor.
  2. Atsuko

Reklamlı İETT ve ÖHO Otobüsleri

D-109 Kärcher reklamı sökülmüştür.
  3. Atsuko

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

73B -> A-1858 2013 Model Otokar Kent 290LF ile Dikilitaş -> Bakırköy arası seyahat ettim. Motor ve şanzımanı iyiydi ama A-1506 kadar değil. A-1506 için yorumlarım daha iyi. Bu da iyi ama çok da değil. M3 -> 25?? + 76D -> D-103 2019 Model Akia Ultra DD ile İncirli Metro -> Park arası seyahat...
  4. Atsuko

Bus Simulator Serisi

Bus Simulator 18'i kısa süre oynadım. İyiydi. Bus Simulator 21'i aldım ama hiç açmadım. Neden aldım deseniz, Epic Games'te kısa süreliğine oyun ücretsiz olmuştu. Bu yüzden aldım ama hiç açmadım. 😁
  5. Atsuko

B-1500 nedense bugün Bakırköy'deydi.
  6. Atsuko

Uppu.com'a kayıt olarak. Ancak şu anda kayıtlar kapalı.
  7. Atsuko

EV modelinde tasarım değişikliği oldu. Fotoğraf alıntıdır.
  8. Atsuko

Bilgisayar Ekran Resimleri

Windows Vista* :P *Sistemim Windows 11 build 21996.
  9. Atsuko

2019 Modelinden beri ÖHO tarafından alınmıyor. Kasa değişimi aslında olacaktı ama olmadı. Normal kasaya devam ettiler. İçinde değişimler oldu 2018 ile 2024 arasında.
  10. Atsuko

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

B-1822 zaten Avrupa'da. B-1812 Anadolu'da.
  11. Atsuko

Bus Simulator Serisi

Felicia Bay’den selamlar! Serinin gelmiş geçmiş en gelişmiş oyunu Bus Simulator 27 için hazır mısın? O zaman şu ana kadarki en kapsamlı otobüs filomuz için gözünü dört aç! Resmî lisanslı yeni markalar, gıcır gıcır modeller ve serinin efsanevi otobüsleri seni bekliyor. İber Yarımadası'ndan ilham...
  12. Atsuko

Bus Simulator Serisi

Bu başlıkta Astragon Franchise'nin yapmış olduğu Bus Simulator oyunları hakkında içerikler paylaşacağız.
  13. Atsuko

Park yeri bulamamış olabilir mi? Normalde o araç Yenibosna Metro veya Kuleli durağı tarafında park ediyordu.
  14. Atsuko

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

HS2 -> M2517 142F -> M2550
  15. Atsuko

B-1507, B-1516, B-1523, B-1536 gibi değil. O 4'lü sinyalini kapamış ama onunki açık. Bir de Yaptaş'ta olunca biraz şaşırdım.
  16. Atsuko

Aha, Yaptaş Garajı'na gelmiş.
  17. Atsuko

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Listemde C-1875 Otokar Kent LF diyor ama sistemde 2014 model Temsa Avenue LF diyor. Kafam karıştı. C-1875 Otokar mı Temsa mı?
  18. Atsuko

Oyun Sohbeti ve Oyun İçi Fotoğraflar

Blue Archive'i 130 saat oynamışım. 😯 Bu sadece Steam'de oynadığım süre. Acaba Telefonu da dahil edersem ne olur, bilmem.
Geri