Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Atsuko

Bilgisayar Ekran Resimleri

İnternet üzerinden yükleme/gönderme yaparsanız eğer büyük dosya ise azaltır. Dahili depolamada ise bilgisayar hızı yavaşlayabilir. İnternet yavaşlamaz.
  2. Atsuko

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Bu sene sonu A26'ya geçmeyi düşünüyorum. A26'nın tek sevmediğim özelliği, arkasındaki kamera çerçevesi bana tuhaf geldi.
  3. Atsuko

Laptop maalesef, karmaşık, genelde yedek için kullanıyorum; ama masaüstüm daha temiz. Şu aralar kullanmıyorum nedense. Geçtiğim zaman atarım.
  4. Atsuko

Türk Bayrağı Fotoğrafları 🇹🇷

Büyükçekmece 30 Ağustos 2024
  5. Atsuko

Telefon ekran resimleri var. Bilgisayarlarda neden olmasın? Bilgisayar masaüstü ekran resimleri için başlık bulamadım. Eğer buna benzer bir başlık varsa birleştirilebilir. Bu başlığın eski wowTURKEY'deki adı: "Bilgisayarınızın masaüstünü gösterin!" idi. Laptop masaüstüm.
  6. Atsuko

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Haydarabad. Hindistan/Pakistan Bayraklar karıştı. Bayrak atamıyorum bunda.
  7. Atsuko

Filistin İsrail Savaşı İletişim Başlığı

Doğru başlık burası mı bilmiyorum. Yarın Fevzipaşa Caddesi'nde Gazze&Filistin için bir yürüyüş olacak.
  8. Atsuko

Elche 🇪🇸
  9. Atsuko

Toyonaka 🇯🇵
  10. Atsuko

@Hermes daha önce yazdı. North York 🇨🇦
  11. Atsuko

Karadeniz'de Olası Bir Patlama Mümkün Mü?

Kendi görüşümü söyleyeceğim: Karadeniz'de çok fazla mayın olduğunu düşünüyorum. Onlardan dolayı patlama olur mu bilmem. Sürekli mayın çıkarıyorlar Karadeniz'den. Ukrayna Savaşı'ndan hatta 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan kalma mayınlar bulunuyor.
  12. Atsuko

Adama 🇪🇹
  13. Atsuko

Grand Theft Auto V

Amerika ve Avrupa'da 2026'da çıkar. Türkiye'ye de 2027'de gelir. 😁
Geri