Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. StarChaser

[ATTACH]

2. StarChaser

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Fazla alınganım 🥀
  3. StarChaser

Bana değil moderasyon kadrosuna teşekkür edin bankadan ben değilim,sadece uyardım
  4. StarChaser

Uyarınca çoklu hesaptan banlandı :) Kriz başlamadan bitti
  5. StarChaser

Beşiktaş JK⬛⬜

Olay burada “acaba kayyum var diye mi”sorusunu sorduruyor bana
  6. StarChaser

Semih niye katılıyor bu işe,etliye sütlüye karışmamışken. Bu terslikte bir iş var ya Belki ekspertimiz @marmaray bağımlısı bu sendromu adlandırır
  7. StarChaser

Beşiktaş JK⬛⬜

Başkanları kayyımlı diye falan mı diyeceğim de abartı olacak
  8. StarChaser

ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT Otobüs Fotoğrafları

Merso ve körüklüyse net 302 Otogar-Konak
  9. StarChaser

Anket Şehir İçi Otobüste Sizce Hangisi Daha Kaliteli? (Otokar vs Mercedes-Benz Türk)

Sana BMC körüklü alalım bak Aydın 3 tane aldı
  10. StarChaser

Anket Şehir İçi Otobüste Sizce Hangisi Daha Kaliteli? (Otokar vs Mercedes-Benz Türk)

Conectonun bayıltan sıcağı ve Solarisin oturmak için 55 kilonun altında olman gereken koltuklarındansa eklemlide Kent’i yeğlerim
  11. StarChaser

Arkadaşlar O1269’da ciddi bir şey olabilir mi? son konumu hala daha Hisarüstü Füniküler durağı ve 24 gündür veri alınamıyor.Ya garajda yatıyor ya da takip cihazsız sefer yapıyor
  12. StarChaser

Nostaljik Reklamlar

9 Aralık 2005 yılının reklam kuşağı,soluksuz izlenmelik
  13. StarChaser

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Hamsi şenliğinin olduğu zaman nasıl girdi ya da girmedi mi
  14. StarChaser

İran'da Rejim karşıtı Ayaklanma

Bu bir hafta önce açıklayacağı “güzel” haber bu mu acaba
  15. StarChaser

O kokuyu bizim araçlarda hiç almadım. Bizde ya Rotem marka banliyöler mezbahamsı kokar ya da Otokarların bir kısmı sidik kokar
  16. StarChaser

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

945’e Novociti verdiler dün Bence iyi olmuş oradaki soloları da sanırım 311’e vermişler Keşke alabilse ama bu metro çalışmaları varken 311 Esentepe içine girmeyip körüklü alsaydı ama neyse.
  17. StarChaser

Mercedes-Benz der başka da bir şey demem Tabi eğer araç eklemli olacaksa onda Otokar Ama ben genelde Mercedes derim
  18. StarChaser

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

CRRC direk sıkıntısı yüzünden az kalsın adamın bir yerlerine düşüyordum yani siz düşümün. Tutacak yerler aşırı derecede az. Körük ışığı olarak da çok loşlar ya sayıları artırılsın ya da parlaklığı yüksek bir ışık alsınlar
  19. StarChaser

Düz Dünya Teorisi

Hocam yani gelip,sadece bu konuya bu mesajı atıp,forumu bırakıyorsa ciddili troller benim gözümde
  20. StarChaser

Beşiktaş JK⬛⬜

Artık futbolunu değil de hentbolunu veya basketbolunu izlerim onun haricinde maçını izlemem gibi nabzı 145 yapacaklar
Geri