Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. tolga

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Allahtan güzergahı eklemişler.
  2. tolga

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

K1123 - 55G İETT'de bir ilk. Sistemde olmayan hatta çalışıyor şu an.
  3. tolga

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

API'den ayrıca sorguluyorum. Hala yok, muhtemelen unuttular.
  4. tolga

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

50G ve 55G hatları hala sisteme eklenmedi. 1 saat sonra ilk seferlerinin yapılması gerekiyor.
  5. tolga

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Evet var. Aynı şekilde eskiden UAŞ bünyesinde çalışan TCV, MAN gibi araçların sahibi olan GİTAŞ (şu an ulaşım faaliyeti yapmıyor) firmasının da tesislerinde bulunuyordu. Yukarıda yazıldığı gibi Çobançeşme'de de UAŞ araçlarının CNG tesisi bulunuyordu. Şu an arazinin bir kısmı TUHİM bünyesinde...
  6. tolga

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Zaten Alibeyköy Cep Otogarından başlayan H-7 vardı. Tekrar açılıp Alibeyköy perondan kalkış yapsa olur belki.
  7. tolga

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

A-1736 98'de çalışıyormuş. 98 hattı da oradan geçmiyor. Başka bir araç.
  8. tolga

İETT’nin dolmuş karşılığı bulunan hatları

ÖHO'lar ÖTİS'e geçmeden evvel yolcu kapmak için binbir türlü magandalığı da yaparlardı.
  9. tolga

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

Nurtepe Viyadük deparı o da. 122C'den gelenler.
  10. tolga

Mazide kalan, güzergahı değişen veya açılan İETT hatlarının ilk veya son servislerini yapan araçlar

Ömrü kısa hatlardan biri olan 13TA (İMES - Tatlısu - Altınşehir Metro) hattının ilk seferini 18 Mart 2024 saat 06.30'da M2271 yapmış. Son seferi ise 6 Eylül 2024'de M2303 saat 20.50'de yaptı. Toplam 5 ay 19 gün boyunca çalıştı.
  11. tolga

İETT'den Haberler

- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı, Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir. - 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise, Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal –...
  12. tolga

Haftaya normal olarak görünür. Hafta sonu saatleri işlenmediği için garip görünüyor.
  13. tolga

Otobüs seyahat geçmişiniz hakkında sohbetler

Örnek iki gün.
  14. tolga

Otobüs seyahat geçmişiniz hakkında sohbetler

Ben Excel olarak tutuyorum. Biniş saati - iniş saati, binilen durak - inilen durak, seyahat süresi gibi verileri de ekliyorum. Raylı sistemleri de dahil ederek yazıyorum.
  15. tolga

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Akşam 21.55 seferinde geçiyor. Başka yok.
  16. tolga

Cumartesi sabahı o da değişecek.
  17. tolga

Perondan kalkıyor.
  18. tolga

Mazide kalan, güzergahı değişen veya açılan İETT hatlarının ilk veya son servislerini yapan araçlar

500T'nin ilk 4. Levent kalkışlı 05.45 seferini 5 Ağustos'ta C-345 yapmıştır.
Geri