Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. tolga

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Geçen kış tarifesinde 10 hattında sadece körüklü otobüslerin hizmet verdiği 10-2 deparı vardı. Normal hattan tek farkı ise şu: Üstbostancı'dan 5-6 durak ileride bulunan Bostancı Sanayi durağında başlayıp bitmesi. Güzergah olarak başka farkı yok. Üstbostancı durağı körüklü otobüsler için uygun...
  2. tolga

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Sanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum. Bu arada Uzunçayır'da peronlar hazırda bekliyor şu an. Oradaki minibüs duraklarını da İETT peron...
  3. tolga

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ?

Akia şu an konkordato sürecindeyken alınması biraz zor gibi. ÖHO'ya satacaklarını sanmam şu durumda.
  4. tolga

O raylar TCDD ile alakalı. Haydarpaşa'ya tekrar trenler gelecek. Bir aralar metro vizyon haritasında Marmaray'ın Haydarpaşa'ya geleceği de görünüyordu fakat sonra kaldırıldı. Uzunçayır'a taşınacaklar.
  5. tolga

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Daha girmemiştir muayeneye.
  6. tolga

Teşekkürler. Ücretli reklam almadım yanlış anlaşılma olmasın. Oraya da düzenli paylaşımlar yapmayı planlıyorum.
  7. tolga

"Yahu şöyle bir uygulama yapılsa fena olmaz" diye düşündüğünüz o uygulama

Valla her yerde cayır cayır paylaşılıyor. Sıkıntı olacağını sanmam.
  8. tolga

"Yahu şöyle bir uygulama yapılsa fena olmaz" diye düşündüğünüz o uygulama

Forumumuza hoş geldiniz, sizin kadar olmasa da (okulununu okumuyorum) ben de kendi çapımda web-app'ler geliştiriyorum. Instagram'da kullanıcı adının başı bir il veya ilçeyi içeren ve sonunda da "anlık" kelimesi bulunan sayfalar var. Bu sayfalara insanlar gördükleri olayları çekip bu sayfaların...
  9. tolga

Kırılım noktası derken kademeli tarife için değişim noktası oluyor sanırım.
  10. tolga

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bunlar da diğer kararlar. Daha uygulanmadılar sanırım.
  11. tolga

O mavi polodan tüm şoförlere dağıtılmış. Kurallar dahilinde onu giyme zorunluluğu yok sanırım. Pantolona karışmıyor olabilirler, sonuçta otobüse bindiğimizde şoförün pantolonunu görmüyoruz.
  12. tolga

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Daha araç veremiyorlar ki. Önce araç versinler hatta ondan sonra yaparlar bunları :)
  13. tolga

İETT Depar Uygulaması (Adı henüz kesinleşmiş değil)

Bu sistem ondan daha güncel olacak. Benim dosyam Haziran 2024 tarihli iken bu veriler Aralık 2024 tarihli.
  14. tolga

Sitede geçmiş seferler kısmında güzergah bölümüne "THSS_G_DGR_Beyoglu" veya "THSS_G_IBB_Beyoglu" yazdığınız takdirde çalışan araçlar çıkacaktır. THSS_7 hattında çalışmışsa Tünel yerine çalışmış demektir. Gün boyu çok kez çalışsa da tek sefer gösterebilir.
  15. tolga

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Muhtemelen eski aracını C-1031 aldı. O yüzden Anadolu Garajında diye tahmin ediyorum.
  16. tolga

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Araç şu an Anadolu Garajına geçiyor.
  17. tolga

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Araç hep TCV imiş sanırım. En azından seferlere dönüyor. Olumlu olarak bakarsak +1 araç daha demek bu. Ek olarak Deparko'daki Gitaş Garajında yatan TCV'lerden biri olan C-1752'den de 3 gün önce sinyal alınmış. O da farklı araçla geri dönebilir.
  18. tolga

Körük derken? Buradan bakabilirsiniz.
  19. tolga

Geçmişteki öho bölgelerinde çalışan hatlar ve çalışan araç sayısı

Tüm bu yazılanlar hangi tarihli acaba?
  20. tolga

İETT Otobüslerindeki Klima Sorunu

Çoğu araçta klimalar cam kenarına yaklaştıkça daha çok güçleniyor.
Geri