Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

Galatasaray UCL kurasi Sohbet Yorum

Ki bu çok mantıklı bir şey,
  2. Hermes

İzmir - Mersinli

Şu sıralar çokluk Konak'ta, Alsancak'ta buluşalım diyor ama aile içinde duyarım, vakti zamanında burası da bir Konak kadar varmış
  3. Hermes

Gelin Evinden Kız Alma Adeti

At vasıtası ile gelin alma da köklü geleneklerdendir yazıldı mı bilmiyorum ama, yakın geçmişte arabalara geçildiğinden, bir de bizim semtimizin eskiliğinden, 2013 gibi bile atla gelin almayı görmüşümdür
  4. Hermes

Dünyanın Her Bölgesinden Ulaşım

CRRC metrosuna benzettim
  5. Hermes

Galatasaray UCL kurasi Sohbet Yorum

Bododan Monacodan puan ummaya başlayacağız, ha bence 7 değil, 9-10 alırız ama özgüven lazım
  6. Hermes

Beşiktaş JK⬛⬜

Ben Sergen Hoca olsaydım yedekte bekletirdim, 34 yaşındakini as kadroya çıkartmazdım gençleri denerdim
  7. Hermes

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Bu arada sabah da 07.45 suları Üçyol'da kavga çıktı en azından iyi haber de var Balçova'da anonstan "Günaydın,iyi günler" geçildi
  8. Hermes

çoğu dolu, her vagonda 10-12 gibi diyelim
  9. Hermes

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

176 ile sonuna kadar gideceksen tutturabilirsen bir de 709 ile Pancar'a dön oradan İzban'la rahatsın
  10. Hermes

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

İsuzu ve Mercedes diyoz işte bu kadar basito
  11. Hermes

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

bmc'yi Isuzu ile değiştirsek??
  12. Hermes

İzmir'de Tarifesinin Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

Bekleme payını dahil ettiğimi söylemedim değil mi? Kusura bakmayın
  13. Hermes

Bugün Poligon İstasyonunda int***ra teşebbüs vakası varmış herhalde,duyum alan oldu mu? Ben okul çıkışı Narlıdere İtfaiye'de beklerken 16.15'te haber geldi Güzel Sanatlar'da da anonstan 'teknik arıza' geçildi ve 6 dakika bekledik
  14. Hermes

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Eskilere giderken, şuna dikkat ettim 04/03/2025 Tarihli UKOME'nin bildirisi Bu da Resmi açılış zamanı, Arada 6-7 ay oturup beklemek yerine yazın açılabilirmiş bu hat
  15. Hermes

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

....... (typing) 100110101011100101 Üzgünüz! Bunu yazmak kullanıcı haklarımıza aykırı. Lütfen başka bir şeyi sorun...
  16. Hermes

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

En basitinden, 303 o şekilde Üçkuyular Meydan'a gidip, bitebilir. Protestan Baptist Kilisesi civarı dar ama oradan otobüsler zamanında geçti,
  17. Hermes

Euro Truck Simulator 2

Bu Road to the Black Sea DLC'si ni Sadece Türkiye kısmını oynamayınca bi'değişik geliyormuş Bugün Yaş (Iaşi) ile Edirne arasında 21 Ton Mermer blok taşıdım, yolculuk olarak Galati-Nehir Feribotu-Köstence-Mankalya-Varna-Burgaz-Hamzabeyli şeklinde gittim ve 6 yeni şehir ile 3 başarı kazandım
  18. Hermes

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

az çok biliyoruz tecrübeyle sabit
  19. Hermes

İzmir'de Tarifesinin Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

Mesela ben Biçerova-Karşıyaka arasını 50 dakika kadar biliyorum
Geri