Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

Reklamlı Eshot Otobüsleri

Bunlar (Örnektir) 35 DA 3473
  2. Hermes

O zaman full kaplama Lezita'lar 72'de geziniyordu
  3. Hermes

AVJ 312 Tam kaplama Dubai Çikolatası reklamı olmuş mesela,
  4. Hermes

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Seneye belki buraları tutturursun :)
  5. Hermes

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Man dedin de, ben burada çok Man'a rastlıyorum, sanırım MAN'ları Mersinli'ye vermek istemiyorlar
  6. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Valla şu AVB 470'i 470'e verebilirler mi? Bak 470 hattında 470 plaka
  7. Hermes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tamamdır, zamanında hatırlıyorum çünkü 8-10 adet konu vardı sabit Hatta birisi sanki bir başlığa "İstanbul ulaşımda 1 tane bile sabitlenmiş konu olmamalı" demişti
  8. Hermes

Sabitlenmişlerin çoğu Otobüs34 ile ilgiliydi, onlar da KVKK gereği kalktı,
  9. Hermes

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Yazılmamış ama 33 Kadifekale-Konak hattinın güzergah değişikliği sona ermiş olup, hat Eşrefpaşa Arap Cami(Konak Yönü) Buğday Kako Zafer Ortaokulu Bloklar Duraklarını tekrar kullanabilecektir
  10. Hermes

Sahi İstanbul'da Conecto K'lar sadrce methbüslerde mi aktif?
  11. Hermes

Siz hele bizim Conecto K'ları görün Bir kasise 60'la girseniz lego gibi ikiye bölünür araç
  12. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Adatepe ve Kent 2 ne kadar mantıklı olur bilmem, garaj değişimi yapılırsa klimasını garaj halleder belki
  13. Hermes

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

MK47 (Kod değiiştirilebilir) Başakşehir Metrokent-Kağıthane Metro O7- 15 Temmuz Millet Bahçesi-Ordu Blv.-İmrahor Cd.
  14. Hermes

72 -> 35 ADE 428 (Sanırım 428 idi ama ADE olduğunu biliyorum) Konak—Gül arası Klima -> Esmiyor Doluluk -> 21 kişi
  15. Hermes

Sabahki yolculuk 681 -> 35 AVJ 312 (@Atabey belalısı) Bayramyeri-Susuz Dede arası Doluluk -> 13 kadar Klima ->Serinletti
  16. Hermes

İzmir'de Nerelere Gidilir, Ne Yenir?

Midye&Deniz ürünleri tarzı için İnciraltı TCG gemisi karşısındaki Serkanhamza'yı önerebilirim ,Kemeraltı'ndakiler kadar iyi olmayabilir ve fiyatları biraz cep yakar ama kalitesel anlamda 10/10
  17. Hermes

Gelin Evinden Kız Alma Adeti

Hayırlı olsun hocam Bence de en doğrusunu yappmışsınız,
  18. Hermes

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

ULA HAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT Uludağ'dan binemicem
  19. Hermes

Beşiktaş JK⬛⬜

Beşiktaş, ligindeki 2. deplasma mağlubiyetini alıyor gibi Sergen Yalçın'ın bu kadroyu adapte etmesi banko Ekim sonu
Geri