Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Bugün ilk defa 284'ün 13.15 seferi ile Konak-> Pazaryeri arası, yolculuk, yaptım ama heyecanından koda veya plakaya bakamadım
  2. Hermes

Antalya İkea

eee... Ayrı ikea başlığı varsa ona mı yazsaydık ben böyle diyorum kusura bakmayın ama, kendim de ihmal ettim
  3. Hermes

Antalya İkea

AVM içine yapıldığından bana minnak gözüktü, Yeşilova'daki daha büyüğümsü
  4. Hermes

Türkü Sözleri

Türküler, neslimiz tarafından dinlenmiyor olsa da bazı durumlarda çokça bilinen türküler mevcut, Siz de buraya çok beğendiniz bir türkünün sözlerini bırakabilirsiniz Çayeli'nden Öteye Çayeli/RİZE (Not: Bu türkünün sözleri Karadeniz ağzıyla yazılacaktır, orijinalliği bozulmaması adına...
  5. Hermes

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Evet oradaymış
  6. Hermes

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Sanırım doğru ama bir bakayım
  7. Hermes

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

O zaman gelirse Bayındır-Kiraz-Beydağ araçları Akçay Cd.-Onat Tüneli görür mü Otogar'a gitmek için
  8. Hermes

İzmir Eshot Seferleri Yetersiz Kalan Hatlar

584 hattı 168'e destek olsun Halkapınar'a gitsin
  9. Hermes

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

A-268 —> 36V'nin 1670 kodlu deparında @Semih bu deparı daha iyi bilir bi soralım
  10. Hermes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Aramızd bir espri, A-1607, B-1607'ye nazaran daha bakımlı olduğunu mizahi dilden ima etmek istiyor
  11. Hermes

İzmir Eshot Seferleri Yetersiz Kalan Hatlar

Yok artık 568 ile 585 nasıl?? Bence onlar da yetersiz
  12. Hermes

7 Metrelik Otobüs Alacak İller

7m Otobüslerden kasıt bunlar sanırim Otokar Centro
  13. Hermes

Kaynaklar-Gökdere kısmını bile iptal ettirtsen açmak istemezler 2 aktarmayla Otogar-Şehir Hastanesi arasını götürürler
  14. Hermes

Yok hocam, sadece bi son durak olarak orası veya Buca Göleti iyi olur diye düşündüm 277 kısmında da aslında Otogar arkasından 59 gibi Yeşilova içi-Forum-Bornova Metro ara durak-Şehir Hst. Olur
  15. Hermes

Formula 1

Kendimizi vezir etme şansı varken rezil etmeyelim de, En başında 2023'teki Şampiyonlar Ligi maçı, Bu Grand Prix'lerde de pistler dökülüyor olmasın da
  16. Hermes

İETT'nin 2012 ve 2016 Model BMC Procity Otobüsleri

2012'ler için boyun 1.90'ı geçiyorsa sıkıntısın
  17. Hermes

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Toros'tan dolayı Bu arada 46'ya hiç Belde'den başka araç girebildi mi?
  18. Hermes

Euro Truck Simulator 2

Oyunu oynayanlar, yük taşıyorsanız, aldığınız yükü yazabilirsiniz bence Şu anki yüküm Salzburg :RTLOG Atina :Icaria Yol boyunca geçilen şehirler Klagenfurt (A) Ljublijana, Maribor ve Novo Mesta (SL) Zagreb ve Osijek (CR) Akova ve Podgoritsa (MN) Dıraç ve Tirana (AL) Manastır (NM) Yenişehir...
Geri