Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yani mesela ben Yunan mitindeki tanrı ismiyle geziniyorum, bir şey diyen yok işte sen gavuroğlusun falan
  2. Hermes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Pek karmaşık bu cümle yapısından tek anladığım Rick Grimes'in eski isminin yazar şahsın gerçek adı olduğunu söylemeniz
  3. Hermes

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

887'de EFH 71 plakalı belde vardı sanırım, Bu arada bir olaya da şahit oldum 284 beklerken perona 466(sanırım HD 3847 idi) geldi, şoför arkadan bi şişman çocuk seçti. Arka kapının dıştan sağ kanadı kapanmıyormuş, bunun için tepinmesi gerektiğini söyledi.Yaptılar uğraştılar, olmadı.Hareket...
  4. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

284 -> 13-093 (16.50 seferi) Konak-Adnan Kahveci Bulvarı arası Doluluk-> 14 kişiydi Klima yoktu (iyi birşey bu arada) Şoför ise 1 otobüs durağını pas geçti (Çağrı) 5 kişi falan şoföre beddua etmiştir
  5. Hermes

Aslanımız Teğmenliğe ermiş, bize Hayırlı olsun demesi düşer

Aslanımız Teğmenliğe ermiş, bize Hayırlı olsun demesi düşer
  6. Hermes

İzmir’de Öğrencilerin Ulaşım Masrafı

GKÖ'lü hatlarda Abonman ne kadar veriyor Diyelim ki 984 ile Köprübaşı-F. Altay arası gidersem ne veriyor
  7. Hermes

Eshotla İlgili Tuhaf Bulduğunuz Şeyler

84 artık yeni açılan 575'e yakın bir son durakta Maliyeciler-Bozyaka-Üçyol Metro gibi bir şey denesinler 575'in,son durağa sallanır
  8. Hermes

Eshotla İlgili Tuhaf Bulduğunuz Şeyler

472'de çok,çok çok garip bulduğum olay şu, Tınaztepe'den İşçievleri istikametine giderken Şirinyer Saha duraklarının kullanmaması Bu durum (araç Pazarları çalışmıyor ama Çarşamba da pazar var) çok, sıkıntı bir süreç Hani denk getiren olursa 871'ye iyi destek olur, o yüzden de hattın...
  9. Hermes

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Bazı "ahırdan gelme" liseliler solda bekleme alışkanlıklarından vazgeçemiyor maalesef Onlar yüzünden de dakik olan ben hep, normal merdivenleri kullanıyorum
  10. Hermes

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Köstence🇷🇴
  11. Hermes

UEFA Ülke Puanı Sıralaması

GS kendini güç bela 24. lüğe atarsa olmaz Play-off laneti denen bir şey var adamlarda. 2023-24 Sparta Praha 2024-25 AZ Alkmaar Direktman elensin
  12. Hermes

2 Ekim Legia, Deplasmanda Legia Deplasmanı sıkıntı, ultraları falan azıttırıyor takımı
  13. Hermes

Zagrep'ten 3 Samsun Allah bilir kaç yedi veya yiyecek
  14. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

472 Temsa'ları cukkalarken 72'ye BMC'ler düşüyor 72-> 35 DA 7995 NATO-Betonyol arası Çakılıydı, klima azdı
  15. Hermes

Ula be 90 dakika bekleseymişin gidecekmişiz :( neyse haftaya aynı saatte
  16. Hermes

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Sağolun, ama biraz daha özleneceğim, gibi, haftadan haftaya geleceğim
  17. Hermes

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

284 Çağrı durağına 40-45 kişiyle geldi Konak istikametine öyle gitti ESHOT ilk defa doğru karar aldın ve bunu açtın
Geri