Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Kesinlikleden sonrası 18 yaş altındaki kullanıcılarımız için uygunsuz kelimeler içermektedir
  2. Hermes

Reklamlı Eshot Otobüsleri

Britishtown reklamları yeni sayılabilir, uzun zaman yoktularl
  3. Hermes

Reklamlı Eshot Otobüsleri

35 AVJ 312 aracındaki Can Kardeşler reklamı sökülmüştür, artık reklamı bulunmamaktadır
  4. Hermes

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

Narlıdere Akt.Mrk yapılacak mı bu arada kesin mi?
  5. Hermes

Ben de kendi bölgem için benzerini yapayım
  6. Hermes

Eshotla İlgili Tuhaf Bulduğunuz Şeyler

Metrodada oynamalar var ama bu kadar büyük değil
  7. Hermes

936'da Kanık yazmıyordur herhalde
  8. Hermes

Yani Şakran abeee
  9. Hermes

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

20-> 35 ASZ 225 Bu aracı hep 981-982 bölgesinde görüyordum, 20'de görünce şaşırdım bir anda Geçen haftadan da kalma bir şey vardı 07.58'de Narlıdere Camii'de 8 hattında DB 4622 plakalı Temsa vardı
  10. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Senin bedduan yüzünden iyi mersinliler sana gitti en kötüleri burada 35 ATJ 391 çok kötü bu arada binebilmiş miydim bilmiyorum ama
  11. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

284'te buluşmamız da zorunlu değil zibilyon tane hat var 12.25 10 numara 12.35 15 numara Seçim senin bunlardan birine bineceğim yarın
  12. Hermes

Sıkıntı yok hava değişimi beyni çok feci etkiliyormuş kamu spotu düşelim
  13. Hermes

Ben de diyorum bu adam niye Konak'ta 284'te değil diye
  14. Hermes

681 -> 35 ATJ 391 İzmirspor-Susuzdede Arası Doluluk-> 16 kişi(hepsi +65 Klima-> Sıcak
  15. Hermes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tamam işte o da Tuzla'ya gelirse eğer nereye gelebileceğini söylüyor
  16. Hermes

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

321'de de artık MAN veya Conecto çalışıyor, Belde filan hiç görmedim
  17. Hermes

Biz çekiyoruz Tepeye doğru dürüst hat yok Bir tane var o, da kabristan hattı
  18. Hermes

Tınaztepe-Protestan Kilisesi(Cezaevi üstü yolu) Adnan Kahveci Blv.-Homeros Blv-Yeşildere-Altınyol-Girne-Bostanlı İskele
Geri