Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Hermes

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Hull 🇬🇧
  2. Hermes

Reklamlı Eshot Otobüsleri

ED682'ye bugün bindim yazacaktım, yazmışssınız
  3. Hermes

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Çoğu Dorukta öyle ben de 15'te gördüm
  4. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Blockytg, 17 yaşında, ben de 1 yaş küçüğüm ondan
  5. Hermes

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Biz şimdi @blockytg ile 2. Buluşmamızı, yapmıştık, ayrıca bilmiyorum belki yaş farkı olablir
  6. Hermes

Son Harfinden İl/İlçe/Ülke Bulmaca

Akova 🇲🇪
  7. Hermes

284 - 35 AOY 526 (@blockytg ile birlikte) Konak-Adnan Kahveci arası Doluluk - 17 kişi Süre - 14 dakika kadar
  8. Hermes

@blockytg 13.15 'teki, 284 seferini unutma bak ha Buluşamazsak
  9. Hermes

Çarşamba değerlendirmesi 975-> 35 BND 744 Citiport F. Altay-Uludağ arası Citiport içi mükemmel ötesi @Rick Grimes boşuna övmüyor tabii
  10. Hermes

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Çoğunlukla Temsa ve İzulaş Kent'te oluyor
  11. Hermes

Dünkü sefer 284 -> 35 DA 4179 Konak->Pazaryeri arası Doluluk-> 7 Kişi Klima -> Yok ama bu iyi bir şey artık Bir de araç çok iyi bakılmış bir araç Türünün tek örneği gibi bir şey
  12. Hermes

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

+65'ler onu şoföre göstererek binemiyor mu? Bizde var öyleleri
  13. Hermes

GeoGuessr

GeoGuessr, dünyanın çeşitli yerlerindeki street view'lardan konum olarak nerede olduğunuzu bulmayı sağlayan oyundur. Ben kendim yakın zamanda başladım ama Türkiye haritasında 24k yapmıştım (maksimum 25k) Burada hem oynuyorsanız sonuçlarınızı, ve bilgi alış-verişlerini yapabilirsiniz
  14. Hermes

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

https://metrodreamin.com/edit/OTFHT3ZvVTVpbWdlMVlyalUzZEtTT1F5YXRnMXw1 En son düzenlemeler ile oldu
  15. Hermes

Bekleyin o zaman başka bir şey aklıma geldi
  16. Hermes

Şimdi gözüküyor mu @dragi35 hocam
  17. Hermes

Kaydetmeyi unutmuşum siz göremiyorsunuz pardon 1 dk
  18. Hermes

Merhabalar amirim Bir başlık üzerinde sizin mevkinize denk gelen hat önerisi yapıldı (şahsım...

Merhabalar amirim Bir başlık üzerinde sizin mevkinize denk gelen hat önerisi yapıldı (şahsım tarafından) Sizin de değerlendirmenizi isteriz.Iyi günler
  19. Hermes

@umutnecmi hocam sizin bölgeniz miydi buraları
  20. Hermes

https://metrodreamin.com/edit/OTFHT3ZvVTVpbWdlMVlyalUzZEtTT1F5YXRnMXw1 Bu hattı ben 2-3 defa ilettim ama red yedi bir de haritadan göstereyim yani, ne diyorsunuz
Geri