Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. quatro

İstanbul - Eminönü

Yeni Camide mısır atmak kuşlara, şimdi oralarda olmak vardı ya...
  2. quatro

İnsanlar Olmasaydı Kediler Ne Yapardı?

Yarbayım soruyu şöyle değiştireyim naçizane, insanlar ortadan kaybolsa ve 100 yıl sonra tekrar geri gelse, nasıl kedilerle karşılaşırlardı? Kedi: Nerdeydiniz siz olum, sizin yüzünüzden hepimiz psikopat olduk. Git bana hemen migrostan, ton balıklı wiskas al, hadi be abi ne bakıyon, konuşuyoruz...
  3. quatro

Ülkelerin Ekonomi Analizleri

KKTC'nin, Türkiye tarafından su transferinden önceki ve sonraki tarımsal üretim grafiği, nasıl değişmiştir acaba merak ettim şimdi...
  4. quatro

Sanatçı Güllü Hayatını Kaybetti

Güllü'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum...
  5. quatro

Wowturkey Caps

Muhabbet kuşu: O kedi buraya gelecek!
  6. quatro

Futbol Yorumcuları

2000'li yılların başlarında arkadaşla gezerken, İnönü Stadı'nın önünden geçiyorduk. Yanılmıyorsam, Beşiktaş-Diyarbakırspor maçı vardı (Galatasaraylıyım bu arada) Aklımıza birden VIP girişine gidip orada giriş kapısının yanında beklemek geldi. O kadar çok Beşiktaş'lı ünlü ya da spor adamı gördük...
  7. quatro

Sanayi ve Göç İlişkisi

Göçe karşı bir başka, çözüm yolu da tarımdır. Tarım, göçü önleyebilir, ekonominin en önemli sac ayaklarından biridir, enflasyon canavarınına Osmanlı tokadını yapıştırır ve masalın sonunda dediği gibi, insanlar doğup büyüdüğü, huzurlu o güzel köylerinde, hayatlarının sonuna kadar mutlu yaşarlar...
  8. quatro

Wowturkey Caps

9. quatro

Wowturkey Caps

10. quatro

Dizi Oyuncuları

Güzel ülkemde böyle bir dizi yapsalar, muhtemelen, bu resmin anlamı, akşam saatleri Maslak yolu, plazadan çıkan güzel insanlarım sıcak yuvalarına dönerken, Rick reiste bütün karizmasını yanına almış, plazaları korumak için vardiyayı teslim almaya gidiyor olurdu... ;) :D
  11. quatro

Dizi Oyuncuları

Yarbayım, adamların yaptığına bakarmısın, farzet ki ben bu diziyi hiç izlemedim ve önyargılıyım. Sadece senin şu paylaştığın resmi bile görsem, izlemek için içim içimi yerdi. Halbuki adamların şu resim için harcadıkları 30 dakika zaman ve 100 gr fotoşop. Hadi gelde izleme. Şöyle tutmuş bir...
  12. quatro

Dizi Oyuncuları

Yarbayım, adamlar böyle dizi yapıyorlar işte, her bir karakterin, meydan larus gibi hikayesi var ve bu hikayelerden biri, bizi mutlaka bir duygumuzdan yakalıyor ve bırakmıyor... Muazzam bir dizi ve özellikle pandemi dönemi, bu dizinin gerçek olabilme ihtimalini bir tık yukarı attı. Oradan da...
  13. quatro

1915 Çanakkale Köprüsü

Hiç kullanmama rağmen, birden motosiklet gözüme sindi krafırt gibi göründü...
  14. quatro

Çağdaş Fotoğrafçılıkta Manipülasyonun Etik Boyutları

Emir yarbayım bu konuya dahil ederminiz bilemem ama şöyle bir şey başıma gelmişti. 2000'leri başında bir firmada çalışırken, vakit geçirmek için bilgisayarda, açtığınız bu konunun, belkide başrolünde olan o meşhur program olan Photoshop kardeş ile can sıkıntısı tedavisine çare arıyordum. Birden...
  15. quatro

Sanayi ve Göç İlişkisi

Yarbayım girift olduğuna katılmakla beraber, azıcık, küçücük sizden ayrılıyorum haddim olmayarak. Bence sebebi sadece 2 kelimede saklı. Ve karşınızda o 2 kelime... "Ekmek Parası"
  16. quatro

1915 Çanakkale Köprüsü

En son geçiş ücretleri ne kadar? Çok kullanılıyor mu? diye merak ettim güzel Çanakkale'min, güzel köprüsünün...
  17. quatro

Wowturkey Caps

18. quatro

Futbol Yorumcuları

Yüzbaşım siz de paso gecelere akmışsınız, akarken bile kravatı takmışsınız. Karanlıkta çok belli olmuyor ama Ortaköy civarı gibi sanki. Ahmet Çakar, çaktımı oturtur. Şimdiler de yorumları biraz sulandırıyorlar hep beraber ekibiyle, spor programından ziyade Televole ile Pazar Keyfi arası bir...
  19. quatro

Futbol Yorumcuları

2000'lerin başında Telegol güzeldi. Şimdi biraz geri planda kaldı. Gökmen Özdenak'ın gafları da paha biçilmez tabi. Bu siteye dahi koyamam +18'i geçtim, +78 filan o derece yani...
  20. quatro

Futbol Yorumcuları

Bir Galatasaraylı olarak ben, sakin, futbol bilgisi yüksek olduğunu düşündüğüm, Galatasaray ile ilgili iyiyse iyi, kötüyse kötü, ne ise onu söyleyen futbol yorumcularını izlemeyi tercih ediyorum. Sırasız olarak, Hikmet Pınarbaş, Hakan Güleç, Ali Ece, Bülent Timurlenk, Taner Karaman ve Bünyamin...
Geri