Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. quatro

Günün Maçı 30 Eylül 2025 Galatasaray - Liverpool Şampiyonlar Ligi Karşılaşması

olmaz tekrar etsin ben panenka istiyorum. şaka şaka goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool beeeee
  2. quatro

hoca bitiiiiiiiir. penaltı menaltı gerek yok bitir bitir. ben razıyım
  3. quatro

Bitir hoca, bitir hoca, yeter 10 dak. oldu.
  4. quatro

Formula 1

5. quatro

Afrodizyak Gıda Takviyeleri

Şundan geliyor desene astsubayım. Fabrika servisine gerek yok. Herkes işe böyle gidebilir bu sihirli karışımdan sonra. Adam BMW'yi solluyo köfte arabasıyla...
  6. quatro

Formula 1

Komutanlarım sakin olalım lütfen, bendeniz yine hiçbir masraftan kaçınmadım, (Çünkü gerçekten masraf etmedim, normal aracı 3 gün yağmurda bıraktım, çekti bu hale geldi. Daha sempatik, daha cana yakın oldu) Monaco F1 için özel tasarım aracın tanıtımını dünya televizyonlarında ilk kez Wowturkey de...
  7. quatro

Askerlik

Bir de askerde dayak durumu ile ilgili; Okurken, hocamın bir sözü vardı, "Arkadaşlar şimdi sınav zamanı, isteyen kopya çekebilir, benim için hiç sorun değil, serbestsiniz, ama yakalarsam benim dersimden bir daha geçemezsiniz" diye... Askerde, diziplinsiz davranışlar, itina ile ödüllendirilir...
  8. quatro

Askerlik

Binbaşım, askerlik yaparken, kamyonla rütbeli vardı, 1 askere 5 rütbeli filan düşüyordu. Koridorda dolaşırken penguen gibi ellerimiz sürekli esas duruşta. Hatta, askerden sonra direk kuzey kutbuna penguenlerin yanına gitmek istedim aslında, zor tuttu devreler... Hemde rütbeliler yüzbaşı, sizin...
  9. quatro

Askerlik

Bir küçük detay da nöbet yeri komutanım, nöbet yeri mesafesine göre bu zaman, yarım ya da 1 saat artabilir. Yani 02-04 nöbeti için, nöbet yeri yakın ise, 01:30'da kalkıp, 04:30'da yatış, uzak ise 01:00'de kalkıp, 05:00'te yatış durumu geçerli olabilir. Yani uzak ise direk kahvaltıya da...
  10. quatro

Tablet Bilgisayar Modelleri

Samsung Galaxy Tab A6 10.1"
  11. quatro

Kedi Fotoğrafları 📷

Astsubayım, yanlız Tsunoda'nın kedisi uyanık çıktı baksanıza aralarında yok, şakacı kedi, bence köpeği o çağırdı, kesin köpeği wiskasla kandırdı. Wiskas ton balıklı çıkınca, köpek şok! Kedilere bedava uçma eğitimi veren koca yürekli finoyu da unutursak bize yazıklar olsun... 🐶 🐱🐱🐱
  12. quatro

İstanbul - Tarabya

Aynen komutanlarım, alırım bim ya da ağyüzbirden kolamı ya da fantamı, koyarım poşete, 4-5 tane de kağıt bardak. Yolda gelirkende bir simitçiyi sevindip, yoluma devam ederim. Sahilde denize sıfır, yanyana iki bankta, maliyet sıfır, Tarabya otelinin karşısına atarım bacak bacak üstüne... Deymeyin...
  13. quatro

Kedi Fotoğrafları 📷

Tsunoda'nın kedisi bu. Nerde olsa tanırım. Traktörlerin Efendisi - Kedinin Dönüşü...
  14. quatro

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

2022 Mayıstan beri
  15. quatro

Deprem Riskine Karşı Projeleriniz

Ben kendi çapımda kendi çözüm önerilerimden birini, haddim olmayarak paylaşmıştım. Bu sadece bir tanesi. Deprem profesörleri, yanına inşaat mühendisleri ve mimarları da alarak, bu tarz projelerini paylaşsalar, beyin yakan açıklamalarından daha faydalı olurlar kanaatindeyim...
  16. quatro

Güncel Depremler Bilgi

Geçmiş olsun. Şimdi, her kanalda, bir kamyon deprem profesörü, depremin zamanını ve şiddetini net olarak tespit edebilen bir teknoloji olmadığını bildikleri halde, "Bu büyük bir deprem habercisidir" , başka bir kanalda, "Bu büyük bir deprem habercisi değildir", farklı bir kanalda "Bence bu hem...
  17. quatro

Sağolun yarbayım. Rütbemin, kolumda biraz canı sıkılmış, manzara daha yukarıdan nasıl acaba diye...

Sağolun yarbayım. Rütbemin, kolumda biraz canı sıkılmış, manzara daha yukarıdan nasıl acaba diye merak etmiş, gözünü teğmenliğe dikmiş, falan filan, İnter Milan işte... Sizi tekrar pistlerde görmek ne hoş. İş hayatınız yoluna girmiştir inşallah, cebiniz para dolsun, hayat size güzel olsun...
Geri