Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Selçuk

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

FC 25 - Sezonlar
  2. Selçuk

Önermediğiniz Markalar

Xiaomi süpürge. 2 tane almıştık ikiside arızalı çıkmıştı. Üstelik kendi mağazasında almamıza rağmen hiç ilgilenmediler. Dyson’a döndük sonrasında.
  3. Selçuk

ShiftDelete.Net Hakkı Alkan - Samet Jankovic Olayı

Olayda mağdur taraf olan Samet isimli yayıncı şuan büyük tepki görüyor. Çünkü bu mağduriyetten faydalanıp Youtube kanalını sürekli öne çıkardığı belirtiliyor. Herkes tepkili şuan.
  4. Selçuk

Antalyanın en güzel ilçesi neresi?

İlçe olarak değil ama semt olarak Lara'yı çok sevdim. Bir de Konyaaltı'nın sakinliğini sevdim. Antalya bir çok yeriyle çok güzel şehirdir. Şehrin dezavantajlarından biri Antalya'da trafik kazaları çok oluyor özellikle yaya kazaları.
  5. Selçuk

5G Kullanmaya Hazır Mısınız?

Hayırlı olsun. 1 sene içerisinde 5G günlük hayatımızda olacak o zaman.
  6. Selçuk

ShiftDelete.Net Hakkı Alkan - Samet Jankovic Olayı

Şuan onu izliyordum bende uykusuz halimle. Çok ağır mobbing olduğu izlenimi veriyor ortam. Geçmiş olsun
  7. Selçuk

İnternette Kaybolmuş Forumların Arşiv Avcıları

@erkinalp :)
  8. Selçuk

Boyner

Sezon sonu olduğu için tüm firmalar en az %50 indirim yapıyor. Firmanın onlineda kendi sitesi veya başka satış yaptığı yerler var mı?
  9. Selçuk

UEFA Ülke Puanı Sıralaması

Dün Fener bugün Beşiktaş, Samsun ve Başakşehir elenerek ülke puanının içine ettiler.
  10. Selçuk

Günün Maçı Beşiktaş-Lausanne–Sport UEFA Avrupa Konferans Ligi Playoff Rövanşı

Maçı Show tv yayınlıyor. Sağolsunlar yayını onlar aldıda izliyor herkes platform üyelikleriyle uğraşmadan.
  11. Selçuk

Etkinlik Benfica - Fenerbahçe Maç Skoru Tahmini - ÖDÜLLÜ 💰💰💰

Evet Fenerbahçe tek golle elendi, kimsede tahmin edemedi. :confused: Sonraki etkinliklerde görüşmek üzere.
  12. Selçuk

Hatırlatman iyi oldu. Konuyu maç bitene kadar kilitledim
  13. Selçuk

Benim skor tahminim 4-1 Benfica (Not: Tahminim etkinliğe bir etki etmeyecektir :) )
  14. Selçuk

Benfica – Fenerbahçe: Skor Tahmin Yarışması! ⚽ 📌 Maç Bilgileri Tarih: 27 Ağustos 2025, Çarşamba (Bugün) Saat (TSİ): 22:00 Yer: Estádio da Luz, Lizbon Yayın: TRT 1 – Şifresiz ve Canlı Bu maçın skorunu doğru tahmin eden ilk 3 kişi, 🎁 500 TL Boyner Hediye Çeki kazanıyor! Maç oynanırken...
  15. Selçuk

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Karşılıklı siyasi tartışma mesajlarını sildim arkadaşlar. Biliyorum siyasete girmeden bu konuları açıklamak zor ama mümkün olduğunca siyaset yapmamaya dikkat edelim. Teşekkürler
  16. Selçuk

Muğla Köylerinde Yaşam

Büyük şehirde yaşayan ve buranın imkanlarına alışmış biri olarak sanırım sakin bir bölgede yaşamak sıkıcı gelecektir. Kısa süreli iyi gelsede uzun vadede olur muydu bilemiyorum. Ama İstanbul’un betonlarından kaçıp sakin yere gitme isteği hep var içimde.
  17. Selçuk

FC 25

Eski ismi Fifa yeni adı Fc olan Ea games futbolun 25 oyunu olan Fc 25 iletişim başlığı.
  18. Selçuk

Euro Truck Simulator 2

Estağfurullah :) Konvoyda ben acemi takılırım sizle :D
  19. Selçuk

Euro Truck Simulator 2

Konsola gelsin aranıza katılcam :)
Geri