Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Mütahhitler , işini bilir diye düşünüyorum. Göktürk inşaat, parselin tamamını 1+1 ve 2+1 olarak kullanıyorsa mevzuatta mutlaka bi açık vardır, diye düşünüyorum.
  2. S

Ticari - konut alanlarında , istenilen metrajda ofis yapılabilmesi ( daha sonra konuta çevrilebiliyor ) Ticari - konut alanlarının ekstra prim yapmasına yol açacaktır . Ayrıca mütahhitle anlaşma yapılırken ; En az yüzde beş , Konut alanlarından daha...
  3. S

GAFİLE KELÂM, NAFİLE KELÂM....
  4. S

İnsanoğullarına tepeden bakanlar , Mesnetsizce suçlama yapanlar , Alakasız , kendince hakaret edenler , Kendini okumuş zanneden gerçek cahiller , Sebest atış zırvalayanlar , Ukâlâlıktan başka vasfı olmayanlar , Leylek misali ömrü lak lak ile geçenler , Kendi söylevleriyle çelişenler ...
  5. S

RESMEN ZIRVALAMIŞSIN .
  6. S

Beytepe de şu an , 0.50 emsalli yerler ; 70 - 100 bin aralığında satılıyorsa - hemen bitişiği dodurga 2 - 1.75 emsalli yerlerin ; o fiatları yakalayamayacağını söylemek abesle iştigal dir . Görünen köy klavuz istemez . Bu konuda Osman beye katılıyorum .
  7. S

ABB nazım planın askı da olduğunu , ÇB de uygulama imar planının askıda olduğunu söyledi. İki belediyede paralel gidiyor .
  8. S

Katılıyorum
  9. S

...
  10. S

Zaten 5000 den küçük parsel yok . Plancıya pay verenler , boşuna verdi .
  11. S

O,50 emsalli yer artık dodurgada yok . Yani plancıyla anlaşmayanlarında emsali 1,75 e yükseltildi . Plancıyla anlaşanlar , boşuna pay vermek durumuyla karşı karşıya kaldı . Ondan dolayı artık kimse plancı payını ( avantasını ) vermez diye düşünüyorum.
  12. S

Sayın Sütçüimam , İzlediğim kadarıyla dodurgada olan biten olaylarla yakından ilgilisiniz , Bu plancı payı olayında yorumunuz nedir ? Plancıyla sözleşmesi olanların durumları sizce ne olacaktır ?
  13. S

Birçok planlamacıyla anlaşma yapanlar , Planlamacıya vereceği payı sattı diye biliyorum .
  14. S

Kullanıcı 1 , Planlamacı planı tamamlamadı ki , Belediye planı tamamlıyor . Bence planlamacı mazide kaldı . Onun payı diye birşey olduğunu zannetmiyorum .
  15. S

Ticari konut alanları , ekstra pirim yapacaktır .
  16. S

Rkk , boş yapma . Sen dr. Alp projelerinden , herhangi birini , Zamanında alış fiatının , döviz bazında 2 katını ödeyerek alacakmısın , yoksa KURU SIKI MI ?
  17. S

Rkk bey , ifade ediyorsunuz ki : Dr.Alp ' in projelerindeki HER BİR HİSSEYİ ; zamanında ödedikleri bedelin, DÖVİZ KARŞILIĞINDA TAM 2 MİSLİNİ VERİP , DEVRALMAK İSTERİM .Ancak bunu hiç kimse kabul etmez diyorsunuz. SÖYLEDİKLERİNİZDE CİDDİ VE AĞZINIZDAN ÇIKAN LAFIN , ESİRİ OLACAK ...
  18. S

Bende aradım . Meclis kararlarının haftaya geleceğini söyledi . Ancak bana askıdan söz etmedi .
  19. S

Nerden aldınız , güvenilir mi ?
  20. S

Oturum başkanı söyledi .
Geri