Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. emre

Malatya Büyükşehir Belediye Otobüsleri - Motaş

En son 338 görüldü değil mi sonrası var mı? Yine baya bir araç geldi maşallah. Bu arada Motaş da 30 adet şoför alımına çıkmış, yeni gelen araçların yarısı garajda yatıyordu artık şoför eksiği tamamlanırsa araçlar da hatlarda aktif çalışır.
  2. emre

Hiç sanmıyorum B 0135 de 135 numara çıkmadı çünkü. Bence yine 324 numaranın üzerindeki araçlardan biri, arada böyle plaka da çıkıyor demekki. :unsure: Birde malatyada olup bu yeni gelen araçları fotoğraflayacak kimse yok mu? Özelllikle bu yeni plakaların kaç numara olduğu araçların hangi marka...
  3. emre

Motaş maşallah otobüse doydu, umarım gelen araçlar sorunsuz temiz araçlardır. Hazır filo bu kadar güçlenmişken umarım öholar da artık uygulamadan çekilir. Tabi bununla birlikte yeni hatlar da açılıyor, yeni bölgelere seferler düzenleniyor, sabah ve akşam yoğun saatlerde her hatda otobüs ihtiyacı...
  4. emre

Hayır 135 eski plakasıyla devam ediyor. B 0135 plaka başka hatta başka bir araç, yanlış düşünmüşüz.
  5. IMG_20251112_140312.jpg

IMG_20251112_140312.jpg

6. emre

Aracın orijinalliği bozulursa hoşuma gitmiyor. Bunlar resmi plakalı araçlar şoförlerin süsleme işleri sıkıntı çıkarabilir hem zaten etik de değil. Usta şoför temiz kullanıp orijinal e sadık kalandır.
  7. emre

Arada oluyor evet, araç arıza yapabilir, o gün görevlidir vs yerine başka araç geliyor. Bu arada tahminimce 44 AHY 552 plakalı araç 300 numara Otokar Kent.
  8. emre

30 a yakın araç geldi tahminim. Fotoları üstte eski mesajlarda var. Ayrıca 10 tane de sıfır körüklü alındı.
  9. emre

Keşke komple bütün öhoları çekseler. 12 metrelik 3 kapılı solo öholara sözüm yok ama H plakalı olanlar çok sıkıntı, hiçbir mahalle istemiyor. İnşallah tez zamanda sözleşme süresi dolar da belediye de gönderir. Küçük araba Malatyada olmuyor, kurtarmıyor.
  10. emre

Bu hafta ara tatil olduğu için böyle bir düzenleme olmuş olabilir, haftasonu hareket takvimi geçerli. 2D Bostanbaşına da motaş çalışıyor. Bugün 16B Bahçebaşı Toki seferleri başladı ama daha sisteme düşmemiş. 188 numara epeydir yoksa boya bakıma gitmiştir. Çünkü bir süre kaybolan MD9 LE ve...
  11. emre

247 numaranın validatörü bozuk galiba hiç sinyal alınmıyor. Asis de hiç göremedim, eskiden beri görünmüyor. Bazı araçlarda sinyal gps fln bozuk olunca araçlar da uygulamada sistemde görünmüyor. Örneğin 191 300 303 306 323 numaralar görünmüyor. Halbuki geçen 303 numarayı gördüm sarı güzel bir...
  12. emre

Lions Classicler birden ortadan kayboldu o kadar hurdalık durumları yoktu. 27 numara neden hariç? 93 ve 94 numaralar çok erken hurdaya gitti galiba şanzımanları sıkıntılıydı. Ama gözlerim en çok 9,58,81,82,130 numaralı Conectoları arıyor. Onların yeri bi ayrıydı.
  13. emre

Dediklerine katılıyorum aynen de durum böyle, özellikle NC seri plakalı 25,28,95-99 numaralı araçlar orjinalliklerini kaybettiler, bu araçlar fazladan koltuklu ve diğer temsalardan farklı, tabela konusuna gelirsek hakikaten üzüldüm çünkü aynı şekil tamir olabilirdi böyle yakışmıyor. Otokarların...
  14. emre

@srntn123 Maşallah sen de araçlarla ilgili çok fazla şey biliyorsun. Plaka ve numaraları söyleyince direk gözümün önünde araçlar belirdi. 😄 Ben de kendimi deli sanırdım. Hocam sen de bu işin hastasının demek ki 🫡
  15. emre

Evet ilk önce aklıma o geldi ama daha teyit edemedim. Asisin sitesinde sorunlar var araçların ve hatların yüzde sekseni görünmüyor. Ama bu şekil plakalar değişecekse de güzel ve planlı olur.
  16. emre

Böyle bir plaka denk geldi, kaç numara acaba 🤔 hiçbir fikrim yok.
  17. IMG_20251108_123639.jpg

IMG_20251108_123639.jpg

18. emre

Bu hafta Malatya'da kitap fuarı var, araçların çoğu oraya görevlendirildi. Hem saat başı fuar alanına araç gidiyor hem de her gün okullardan öğrenci taşınıyor. Dolayısıyla baya bir araç görevde olduğu için normal hatlarda araç mağduriyeti olmasın diye Bmcler takviye olarak geldi. Fuar bittiği...
  19. emre

288 MB Conecto
  20. IMG_20251029_222119.jpg

IMG_20251029_222119.jpg

Geri