Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. emre

Malatya Büyükşehir Belediye Otobüsleri - Motaş

Şuana kadar 41 araç geldi. Gelen araçlar Temsa Avenue, Otokar Kent, MB Conecto ve BMC Procity. Ayrıca Motaş sıfır 10 adet körüklü BMC Procity de aldı.
  2. emre

Malatya'da Motaşın eski rengi turuncuydu sonra sarıya geçildi. Kayısı renkleri kullanıldı hep 😊 Şuan da Mercedes Conectolar beyaz yıldız damalı kırmızı renkte, onlar da çok harika duruyorlar. Ama Motaşa en çok sarı rengi yakıştırıyorum. Trambüslerde bir kısmı kırmızı bir kısmı gri renkte, belki...
  3. emre

Evet araç turkuaz beyaz renkteydi sonra sarıya boyandı. 287 numara oldu. İlk boyanan Neocity 217 numaraydı şimdi diğerleri de boyandı, son bir iki tane kaldı. 186 numara Avenue de o zamanlar boyanmıştı, yine siz fotoğraflamıştınız. Şimdi 183 numara da boyandı. Muhtemelen yakında sıra...
  4. emre

O da her zaman değil araç yetersiz kalırsa, arada 186 numara da 406 hattında sabit olmasına rağmen takviye gidiyor. 253 hattı nasıl denk gelirse öyle çalışıyor arada körüklü de gidiyor. Bu arada fotoğraf için teşekkürler, özellikle 288den 338 e kadar olan araçlar pek görüntülenmedi. Denk...
  5. emre

Bu araç ilk geldiğinde 21B kodu verilmişti hatta Can Kaya arkadaşımız fotoğraflamıştı. O zamanlar sabit olarak 21B Yazıhan-Fethiye hattında çalışıyordu. Daha sonra Motaş boyayıp 287 numara verdi. (En son 285 numara Bmc Procity idi zaten, 286 numara AGP plakalı Otokar Kent e verildi ve bu araç da...
  6. emre

Kesinlikle öyle 👍🏻 Keşke tekrardan gelsen de bi fotoğraflasan, eminim baya şaşırırsın. O eski araçlar hiç kalmadı hatlarda. Ayrıca eylülden bu yana filoya 50 küsur araç girdi.
  7. emre

Aynı mantık işte; hat ve güzergah kodlaması. Sizin bu bahsettiğim hatlarda genelde körüklüler çalışıyor. Ayda bir diyarbakıra geldiğim için biliyorum. Ama Diyarbakırda nüfüsa göre baktığımızda araç filosu az gibi, belki bu son gelen beyaz BMClerle biraz canlandı. Kaç tane körüklü var toplam?
  8. emre

Ne farkeder ki, her ilde farklı uygulamalar var. Motaşta önce rakam gelir sonra da harf. Rakam hattı harf de güzergahı temsil eder. Bence gayet mantıklı. Sizde de AZ AY gibi hatlar var biliyorum.
  9. emre

Valla helal olsun iyi bulmuşsun, ama bu aracı hiç hatırlamıyorum fotoğrafın bi 20 yılı vardır. Şuan plaka başka araca mı takıldı acaba?
  10. emre

1 numaralı araç olarak görünüyor ama marka model olarak bilmiyorum. Tahminim BMC Belde
  11. 20260105_094307-COLLAGE~3.jpg

20260105_094307-COLLAGE~3.jpg

12. emre

218 ve 219 numaralı BMC Neocityler de sarıya boyanmış, diğer otobüslerle uyumlu ve güzel olmuş.
  13. IMG_20251224_224350.jpg

IMG_20251224_224350.jpg

14. emre

Hey gidi 23 numara yıllar sonra sahalara geri dönüyor demekki 😊
  15. IMG_20251206_190112.jpg

IMG_20251206_190112.jpg

16. emre

B 0135 plakalı otobüs sarı renkte Otokar Kent LF 320 numaralı araçtır.
  17. emre

Hayır olamaz AHE 931 şuan da 401B hattında aktif çalışıyor.
  18. emre

222 numara Neocity ile 189 numara MD9 bakımları yapılmış ve sarıya boyanmış, gayet güzel olmuş. Bu aracı da daha önce hiç görmedim. 2206 kodlu AIA plakalı özel halk otobüsü.
  19. IMG_20251129_214315.jpg

IMG_20251129_214315.jpg

Geri