Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Seferleri Artması Gereken İett Hatları

Şile için de gereken bu aktarma sistemidir çünkü mevcut şekliyle kimse bir yere ulaşamıyor. tek bir hat olacak 139 Şile - Çekmeköy Metro ring çalışacak 7 8 dakikada bir olacak köyler ve Ağva için midibüsler konulacak sık sefer atacaklar 139 ile çakıştıkları ilk yerde güzergahlarını sonlandıracaklar.
  2. E

ancak gördüm mesajınızı ama banlanmışsınız. Şileden önce Gazi Mahallesindeydim Gazi'den Şişli'ye 4 saat sürüyordu 49G ile gitmek. Ben diyorum ki kapasite yetersiz kapasite artırımı şartıyla güzel bir sistem diyorum sanırım okuma özürünüz var. TM17 MK49 MK50 her biri 2'şer dakika arayla çalışırsa...
  3. E

artık 36G 36T 49G ve GB'ye ihtiyaç kalmadı. Doğrudan Şişli'ye gitmek isteyen MK49 + M7 yapar Okmeydanına gitmek isteyen TM17 + 50S yapar. Doğrudan Beşiktaş'a gitmek isteyen TM17 + 50L, Zincirlikuyu'ya Levent'e gitmek isteyen 50F 50Z yapar. Doğrudan Taksim'e gitmek isteyen TM17 + 50T yapar...
  4. E

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ben metro ve tramvay kapasitelerinin artırılması şartıyla aktarma olayını destekliyorum. İzmir'de ilk 90 dakika aktarma ücretsiz oluyor mesela tüm hatlar buluştukları ilk raylı sistem hattında sondurak yapıyorlar. İstanbul'da da böyle olmalı ama 90 dakika İstanbul için az bir süre. 120 dakika...
  5. E

Şile'nin Toplu Ulaşım Sorunu

139S Üsküdar-Sofular Köyü Başkaya Caddesi kalkışlı 12.15 seferi iptal edilmiştir. 2023 toplam nüfusu 3603, gayriresmi en az 5000 kişinin yaşadığı bölgeye hizmet eden günde 3 sefer atan otobüs hattının öğle seferi iptal oldu. Diğer otobüs akşam 18.45'te 😁
  6. E

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

Silivri veya Çatalca araçları için evet TÜYAP'ta bekleme yapabilirler ama Şile hattı için Çekmeköy'de bir bekleme yok maalesef. Madenler Metro Meydanı 7/24 trafiğin olduğu bir bölge araçlar orada beklerse çok daha kaos yaşanır. Metrogarden AVM var orası da Necip Fazıl Metro istasyonu fakat orada...
  7. E

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

Silivri, Çatalca ve Şile ilçelerine sadece 1 tane ana otobüs hattı oluştururdum. Silivri ve Çatalca otobüsleri TÜYAP'ta sondurak yapacak veya ring yapacak şekilde; Şile otobüsleri de Çekmeköy Metro'dan ring yapacak şekilde çalıştırırdım. Çatalca otobüslerini midibüslerden; Şile otobüslerini de...
  8. E

Anadolu yakasında da en çok Sultanbeyli Battalgaziye çalışıyor belediye. dakika başı 132M 131YS ayrıca birkaç tane metro aktarmalı otobüs hatları falan. bi Şileye uğramadı şu otobüsler.
  9. E

benim önerim de yapılmayacak gibi değil sadece otobüs ve minibüs kooperatiflerinin aldığı paranın kokusu daha hoş geliyor. tüm hatlar kapatılacak. 139 Şile-Çekmeköy Metro arasında Ring çalışan bir otobüs hattı kurulacak. Şile'nin Şehir merkezini şile-çekmeköy dolmuş hattı gibi dolaşacak. bu 139...
  10. E

bizim bütün şikayetlerimizi siz yazın o zaman 😁
  11. E

Beykoz için hayırlısı olsun Şile gibi ulaşım sorunu olan bir ilçe...
  12. E

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

bölük bölük hatlar olursa saatleri çok kısıtlı olur tek bir hat olsun 8-10 dakika arayla çalışsın bizler için daha hayırlı olur. ve de 3 bilet yerine tek biletli olması ekonomimizi zorlamaz. evden işe yola çıkarken tonla para yüklüyoruz kartlara. ayda 2 kez abonman dolduruyoruz.
  13. E

Böyle bölük bölük hatlar olmasındansa 139 Şile-Çekmeköy Metro koduyla tek bir hat ring çalışsa 8-10 dakika sıklıkla. Ağva ve köylere de Arnavutköydeki gibi minibüsleri midibüslere çevirseler İstanbulkartla tüm araçlara tek biletli binsek aktarma imkanı olsa çok daha güzel olur. Sabiha'ya gitmek...
  14. E

hangi köylerden geçecek detaylı söyleyebilir misiniz?
  15. E

artık Tepeüstü yönünde çok fazla trafik oluyor Tepeüstü-Çekmeköy Metro arası trafikten dolayı 10 dakikadan 1 saate çıkıyor bu yüzden Necip Fazıl dedim çünkü Çekmeköy Madenler'de araçların bekleyebileceği yer bulunmuyor ama Necip Fazıl'da biraz da olsa yer var. Avrupa'dan gelenler de zaten...
  16. E

14A Alemdağ - Kadıköy hattına Hafta içi 10 gidiş 10 dönüş olmak üzere Alemdağ - Kozyatağı Metro deparı eklenmiş.
  17. E

olmasını istemekten çok 2 hattın birleştirip güzergahının değiştirilmesini isterim. 138 Cumhuriyet - Ömerli - Ümraniye ve 138B Göllü - Ömerli - Ümraniye hatları birleştirilip 138 koduyla Göllü-Bozhane-Kılıçlı-İshaklı-Cumhuriyet-Hüseyinli-Sırapınar-Koçullu-Ömerli Köylerinden geçerek Şile...
  18. E

137 Cumhuriyet-Riva-Beykoz 138 Cumhuriyet-Ömerli-Ümraniye 138B Göllü-Ömerli-Ümraniye 139D Darlık-Ümraniye 139S Sofular Köyü-Üsküdar 139T Şile-Tepeüstü ayrıca 137 hariç diğer hepsi Necip Fazıl'a kısaltılmalı.
  19. E

Sarıyer de pek çalışmaz bence. Ümraniye Kadıköy Mecidiyeköy yolcusu olur epey zaten herkes oralara gidiyor ama yine de en mantıklısı Şile-Çekmeköy (ring) otobüs hattı olacaktır 8-10 dakika sıklıkla
  20. E

bence bu kadar uzun hatların olması yerine temel 1 hat olsun 9-10 dakika sıklıkla çalışsın Çekmeköy Metro'ya kadar giden. Böylece bekleme sürelerimiz azalır böyle ayrı ayrı uzun hatlar olunca sefer saatleri çok kısıtlı olur çünkü.
Geri