Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. T

Altın Gümüş Dolar Euro Gözdeniz Hangisi ?

Gümüş işin tadını çıkardı.
  2. T

Türkiye Cumhuriyeti'nin Azerbaycan, Somali, Libya, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'daki doğalgaz petrol çalışmaları

Araç sayısı çok fazla artmasına rağmen Türkiye'nin günlük petrol ihtiyacı artmadı. Hatta 950 bin varil diyen kaynaklar da var. <><><> Togg sayısı arttıkça <><><>
  3. T

Altındaki Yükseliş

Bankada 7227 lira, kuyumcuda 7100
  4. T

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Hocam Keçiören belediyesi yangın yeri. İlçe belediye başkan yardımcıları kavgalar, adam dövdürmeler, siyasi tercih sormalar, eski elemanlar tuvalet temizliğine veriliyor, masa başında olanlara paspas attırılıyor, yeni girenler direkt masa başı olarak başlıyor, çoğu yapacağı işi bilmiyor, kıyamet...
  5. T

Üst Haçıl
  6. 98247-cab9b5da809330ff197727b477bc687a.mp4

98247-cab9b5da809330ff197727b477bc687a.mp4

7. T

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Meclis üyeleri ful EVET verdi. İstanbul belediyesi mhalefet hayır verdi.
  8. T

Hocam komisyon raporu geldiği şekilde onaylandı. Canlı izledim. 65.madde onaylandı. Toplantı bitti, 2 saat sonra Fatih beye sordum. Onaylanan maddeler arasında dedi. Sonradan itiraz mı oldu ?
  9. T

Meclis kararlarını yazmaktan acizler
  10. T

Günün Maçı Fenerbahçe-Göztepe Trendyol Süper Lig 19.Hafta

Skriniar'ın kaptırdığı topa hakemin faul vermesi komikti. Maç Göztepe için 3 puanlık olabilirdi. Alanya maçında verilmeyen kırmızı kart sonrası her hafta bir facia. İlginç bir istatistik okudum. Fenerbahçe'nin kazandığı son 16 maçın 14'ünde rakibe ya kırmızı kart verilmiş ya da Fenerbahçe...
  11. T

Ranta gidecek gibi duruyor. Epey araştırdım.
  12. T

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Hamai gününde başkan bana sene sonu dedi. Sene bitti.
  13. T

Onay vermeleri üzücü... Geçen dönem hayır verenler EVET vermiş, Evet verenler HAYIR vermiş.
  14. T

Nefes GazetesiEkonomiEmlak Levent İETT arazisi üzerinden siyaset: İktidarda başka, muhalefette başka Levent’teki İETT garajı arazisi, yıllardır İstanbul siyasetinin en tartışmalı başlıklarından biri olmaya devam ediyor. AKP döneminde satış ve yüksek yoğunluklu projeler gündeme gelirken...
  15. T

Yaklaşık 2 bin metrekare ticaret ve turizm alanı kamu hizmet alanı için ayrıldı. Yani imara/yapılaşmaya değil, kamu hizmetine ayrılan alan açıldı. Anlaşıldı. Ticaret ve turizm alanı için ayrılmış. Yine de rant kokuyor. Bir karara bakar
  16. T

Buralara yüksek kat site mi yapılacak ?
  17. T

Galatasaray'ın Antep beraberliği tolere edildi.
  18. T

Karşılaşma 1-1 sona erdi
  19. T

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bir soru soruyum. Belediye başkan yardımcısı olsun birim müdürleri olsun, neden personel dövmeye ayırdıkları zamanı İMAR SORUNLARI için ayırmıyor ?
  20. T

Fenerbahçe 15-20 pas yapıp kaptırıyor, Göztepe 3 pasla şuta gidiyor.
Geri