Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. T

Günün Maçı Manchester City-Galatasaray UCL 8.Hafta

Güzel olurdu tabii ki
  2. T

Tahminim ; Manchester City : 4 Galatasaray : 1 (Goller) Haaland Haaland Doku Cherki Osimhen
  3. T

Uğurcan Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs Lemina Torreira Sane Sara Barış Osimhen Çıkarız
  4. T

Güldüğünüz/Komik Gelen Videolar

Kadro az çok bizde belli
  5. T

Az kaldı aynen
  6. T

Bağlamsal mizah etkisi deniyormuş
  7. T

Günün anlam ve önemine binaen
  8. T

Kesinlikle vardır. Arkadaş video attı, çok güldüm dedi. Bende mimik oynamadı. İlk ben görsem gülerdim.
  9. T

Bize çok komik gelen videolar, başkasına attığımızda o kişiye neden komik gelmiyor ? Aynı şekilde ; Biri komik diye video atıyor, bakıyoruz ama bize komik gelmiyor. Belki de çok komik, önce biz görsek çok komik gelecek ama başkası bize atınca komik gelmiyor
  10. T

Kıyamet Saati Yine Geri Alındı

Sembolik bir düzenleme ama bilim insanları çok ilgi gösteriyor. Savaşların artması olumsuz olarak etkiliyor
  11. T

Altın Gümüş Dolar Euro Gözdeniz Hangisi ?

Altının gramı 7403
  12. T

Kıyamet Saati Yine Geri Alındı

Bilim insanları, sembolik Kıyamet Günü Saati'ni gece yarısına 85 saniye kalaya ayarladı. Nükleer tehditler ve yapay zeka riskleri, saati insanlık tarihindeki en tehlikeli noktaya taşıdı. DÖRT YILDA ÜÇÜNCÜ KEZ İLERİ ALINDI 1947’de gece yarısına 7 dakika kala olarak ayarlanan Kıyamet Günü Saati, o...
  13. T

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Çalışma yok sayılır. Avm önlerine duba koyuyor belediye
  14. T

Proje değil, imar planı askıya çıkacak
  15. T

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

"Trafiğin nedeni AVM'ler, her evde 4 araba var" dedi. Resmen iktidara çalışıyor. AVM önüne duba dizip kazalara davetiye çıkardı. Yolu kaçırıp sağa girmeye çalışan araçlar kazaya sebep oldu. Geçemeyenler 4 km öteden U çizmek zorunda.
  16. T

Güncel Depremler Bilgi

3.7 TRABZON
  17. T

Güncel Depremler Bilgi

Karadeniz sallandı
  18. T

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bir belediye başkanı bu kadar yanlış iş yapsın. Akıl alır gibi değil. Hiçbir şey bilmiyorsun, çevrendekiler seni kandırıyor. Trafiği 1 haftada iyice perişan etti. Neyse ki sökülüyor
  19. T

Yazılacak dedi o kadar. Hani salı çarşamba idi dedim. Bazı maddeler komisyona gitti dedi.
  20. T

Şu An Ne Yiyorsunuz?

Bu ekmekten 2 tane olsa belki biraz doyarım
Geri