Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Samsun Raylı Sistem Haritası.png

Samsun Raylı Sistem Haritası.png

2. BatuGaming122

Samsun Metro projem

Samsun'a yapılmasını plânladığım ve Mevcut Raylı Sistem hatlarına paralel olacak şekilde oluşturduğum 2 farklı Metro hatlarını sizinle paylaşmak isterim; M1 Yenimahalle-Gar Metro hattı: 15km uzunluk, 10 durak 1-Yenimahalle (T1 aktarması) (Yer Altı) 2-Atakent (Yer Altı) 3-Çobanlı (Yer Altı)...
  3. BatuGaming122

Adana - Raylı Sistem Proje Önerileri

Adana Raylı Sistemler Haritası Turuncu: T1 (Mevcut Hat) Kırmızı: T2 Turkuaz: T3 Gri: B1
  4. Adana Raylı Sistem Haritası.png

Adana Raylı Sistem Haritası.png

5. BatuGaming122

Adana - Raylı Sistem Proje Önerileri

Adana'da 13km'lik mevcut hatta ek olarak 3 farklı hat olarak yapılması plânlanan Raylı sistem projemi sizlere paylaşmak isterim bu 3 farklı hattın 2'si tramvay, yâni Resmî projede olan hatlar, biri ise benim projem olan Banliyö'dür. Adana'da yer alan 4 farklı hatlar ise şunlardır; T1: Ruh...
  6. BatuGaming122

Diyarray [Dağkapı - Gazi Yaşargil Eah] Tramvay Hattı (Projesi)

Benim projem vardı, o mâlum güzergâhtan benim Banliyö Treni geçiyor, ayrıca Metro ve Tramvay da var o haritada
  7. BatuGaming122

M17 Düğmeciler-Bayrampaşa-Ortaköy Metro projem

Armonipark AVM'nin olduğu yer olan Düğmeciler'i kastediyorum
  8. BatuGaming122

M17 Düğmeciler-Bayrampaşa-Ortaköy Metro projem

İstanbul'a yapılmasını plânladığım M17 Metro projemi sizinle paylaşmak isterim; Bu Metro hattı, Düğmeciler'den başlayarak; Sefâköy, Şirinevler, Merter, Ayvansaray, Piyâlepaşa ve Nişantaşı üzerinden Ortaköy'de bitmektedir. M17 Metrosu, Ayvansaray-Hasköy arasında bulunan Haliç Köprüsü hâriç...
  9. BatuGaming122

Elâzığ'a yeni ne yapılmasını istersiniz?

Arkadaşlar, sizin yanıtları alayım, (Ben Fıratray, Tramvay ve Harput'a çıkan Teleferik'in yapılmasını istiyorum)
  10. BatuGaming122

Denizli Raylı Sistem projem

Denizli Raylı Sistem Haritası
  11. Denizli Tramvayı.png

Denizli Tramvayı.png

12. BatuGaming122

Denizli Raylı Sistem projem

Denizli'ye yapılmasını plânladığım ve resmî hatlara nazaran şehrin önemli yerlerinden geçen Raylı Sistem projemi sizlere paylaşmak isterim Raylı Sistem özellikleri şunlardır; Uzunluk: 16km Durak sayısı: 16 (12 Hemzemin, 4 Yer Altı) Seyahat süresi: 31 dakika Önemli Duraklar: Şehir Hastânesi, Hal...
  13. BatuGaming122

Maraş Raylı Sistem projem

Maraş Tramvay Haritası
  14. Maraş Tramvayı.png

Maraş Tramvayı.png

15. BatuGaming122

Maraş Raylı Sistem projem

Maraş'a yapılması plânlanan Raylı Sistem projemi sizlerle paylaşmak istedim, Projenin özellikleri şunlardır; Uzunluk: 20km Durak sayısı: 20 (17 Hemzemin, 3 Yer Altı) Seyahat süresi: 40 dakika Önemli Duraklar: Maraş OSB, Üniversite, Ulu Câmii, Ebrar, Terminal, Hastâne Proje tamamlandığında günlük...
  16. BatuGaming122

İzmir'e yeni ne yapılmasını istersiniz ?

İzmir'de Otogar'a Raylı Sistem yok ama, en çok Otogar önemli tabii, Menemen'e de Raylı Sistem yapılır o ayrı bir hat
  17. BatuGaming122

İzmir'e yeni ne yapılmasını istersiniz ?

Halkapınar-İZOTAŞ-Kemalpaşa Metrosu'nun yapılmasını isterim
  18. BatuGaming122

Aydın Raylı Sistem projem

Aydın Raylı Sistem Haritası Gri: B1 Söke-Nâzilli Kırmızı: T1 Gar-Terminal
  19. Aydın Raylı Sistem Haritası.png

Aydın Raylı Sistem Haritası.png

Geri