Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Zıplata hoplata götürürdü gideceğimiz yere.Uyumak için kafamızı koyardık cama ne mümkün otobüs setten bir geçerdi havaya fırlatırdı bizi.Müzik dinlemek için kulaklık takardık.Otobüsün motor müziğini dinlerdik.Kalorifer ısınana kadar üşüyerek gideceğimiz yolu yarılardık.😁😃 Güzel günlerdi...
  2. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Evet o araç Man ve Avrupa yakasının(İkitelli ve Edirnekapı garajı) efsaneleriydi.Ne anıları var bu yakada. 85M hattı da o zamanların Yenibosna-Mecidiyeköy arası metrobüsü sayılırdı.Körüklü ve halk otobüsleri karışık 3-4 dk aralıklarla çalışırlardı.
  3. S

Allah razı olsun kardeşim benim.

Allah razı olsun kardeşim benim.
  4. S

EyvAllah kardeşim benim.Ben de özledim sizleri.İş güç durumları.Şimdi de hayırlısıyla yurtdışına...

EyvAllah kardeşim benim.Ben de özledim sizleri.İş güç durumları.Şimdi de hayırlısıyla yurtdışına gidiyorum çalışmaya.Vizem çıktı.Biletim alınacak.3-5 ay uzaktan takip edip sizlerden değerli bilgiler öğreneceğiz artık.
  5. S

EyvAllah kardeşim benim.Ben de özledim sizleri.İş güç durumları.Şimdi de hayırlısıyla yurtdışına...

EyvAllah kardeşim benim.Ben de özledim sizleri.İş güç durumları.Şimdi de hayırlısıyla yurtdışına gidiyorum çalışmaya.Vizem çıktı.Biletim alınacak.3-5 ay uzaktan takip edip sizlerden değerli bilgiler öğreneceğiz artık.
  6. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Hoşbulduk kardeşim.👍
  7. S

Hatlarda Sabit Çalışan İETT Otobüsleri

146F = O-3048(10 gündür filan sabit çalışıyor.) 98KM = M-4508,M-4532,M-4577,M-4747,M-4763 78F = M-4506,M-4531,M-4578,M-4758,M-4764 336H = M-4558
  8. S

Reklamlı İETT ve ÖHO Otobüsleri

M-4501 Katılımevim(Tam Kaplama) M-4523 Katılımevim(Tam Kaplama) M-4758 Katılımevim(Tam Kaplama) M-4501’de tam kaplama Sinpaş reklamı vardı.Yerine yine tam kaplama reklam almış.
  9. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

A-196 aracını değiştirecek mi bilgisi olan var mı? Yaklaşık 1 aydır çalışmıyor.Men yedi sanırım.
  10. S

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

Bugün, sabah erken saatlerde Bahçeşehir’de körüklü bir Karsan yanarak kullanılamaz hale gelmiş.Kodunu bilen arkadaş var mı? Videosuna instagram’da istanbultrafik34 sayfasından bakabilirsiniz.Aracın körükten sonraki arka kısmı komple yanmış.
  11. S

Doğru.2 gün önce 78C’de 2 araçta daha Oto Rapor reklamını gördüm ama kodlarını göremedim karanlıkta.Uygulamada da 78C’nin araçlarını göstermiyordu.Öğrenemedim o yüzden. Bugün 78C’de gördüğüm M-4562’de Monster Notebook reklamı duruyordu hala.
  12. S

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Metrobüse Capacity alınıp Conectolar tamamen metrobüs dışına çıkmalılar bence. Ben yine diyorum hangi marka alınırsa bakım ihalesini de o firma almalı.
  13. S

Anket Favori Otobüs Markanız

Mercedes ve diğerleri diye ikiye ayrılır.
  14. S

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

78 = A-3056 😮 Bir ilk.
  15. S

M-4521 Kuveyt Türk M-4541 Fide Ton
  16. S

Yok ya o kadar da değil.Metrobüse dayanan araç her hatta dayanır da bakımlarının adam akıllı yapılması lazım. İETT hangi marka araç alıyorsa bakımlarını o markaya vermeli. Karsan hariç tabii.Karsanları, özellikle körüklüleri kendi firması da adam edemez.😁😁(Espri yaptım ciddi değil.)
  17. S

Temsalar gelmezler CNG Tesisi yok.
  18. S

Kısa vadede alım gözükmüyor ama elektrikli alınırsa kesin olarak Kayabaşı garajına gelir.Çünkü garajda sistemi var.CNG yok ama. O zamana kadar da Kayabaşı’na Otokar,Akia ya da Citarolar gelebilir.Bu BMC ihalesiyle BMC’lerin İkitelli’de kalacakları kesinleşti gibi.Bu da demek oluyor ki BMC,Solo...
  19. S

Bu demek oluyor ki yüksek ihtimal BMC’ler bölünmeyecek ve Kayabaşı garajına da gelmeyecekler.Bakalım Kayabaşı garajına solo hangi araçlar gelecek ?
Geri