Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Bu Savaş Petrol araçları virüs gibi birer birer her tarafa yayılıyorlar.😁 78C’ye hiç gelmemesi gerekirken 2 tane gelmiş.😃
  2. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

98H(89K grubun) hattından çıkan 1 araç dinlenip 1 gün sonra 97GE çalışmaya başlıyor.Bu kesin ama bu grubun diğer hatlarında var mı bilmiyorum.Misal 97GE’den 89K hattına geçişte dinlenme var mı bilmiyorum. Bir de 92Ş/98H grubunun 1 aracı 98H hattında sabah sadece 2 sefer atıyor.Hatırlarsın belki...
  3. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İnşAllah dediğin gibi olur ama bence garaj açıldıktan sonra da değişen bir şey olmaz.98’ler ring çalıştıkları için geldiler mi 3-4 araç peş peşe geliyor.Gelmediler mi de 30-40 dakika falan araç bekliyoruz ki gelsin.2 gün önce Kanunu Sultan Süleyman durağında başıma geldi.Ne 98’ler geldi ne...
  4. S

Takviye olarak çalışan İETT ve ÖHO araçları

Ben de bilmiyorum o siteyim kardeşim.Rica etsem bana da yazar mısın özelden? Teşekkürler.
  5. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri İlanları

Tamamdır kardeşim.Merak ettiğim için sormuştum.👍
  6. S

İlanda 97GE,141M,89K bölgesi diyor.İkitelli bölgesi diyor.Nasıl A-126 ?
  7. S

Aynen.Cuma pazarının o tarafa çekmiş aracı. Bence de yakında bölge değiştirir ama yerine araç gelmeden asla göndermesinler asla.Direkt 98H hattından kesiyorlar.
  8. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

O tarafta trafik anlamında pek bi şey değişmez.Sanayi var çünkü.Çıkış saatleri hep sıkıntı olur her zaman olduğu gibi.Kerestecilerden sonra şerit de azalıyor İkitelli garajı tarafına.Altınşehir tarafından gelen ilave yol var.Bir sürü ışık da var.Ek olarak Mall of İstanbul trafiği de ayrı bir...
  9. S

Kaderine terk edilmiş bi şekilde.😔 Plakası çok güzel.İnşAllah araç satılsa dahi bu gruptan gitmez. 34 HO 1923 (A-1612) 34 HO 2023 (A-1742) İki güzel plaka aynı grupta hem de bizim gruptalar.😃 Bir de A-1719 var o da çok güzel. HO 2000
  10. S

Bunu dayıma bir sorayım bakayım.Belki A-1723’ü bizim Alibeyköy-Aksaray minibüs grubundan tanıdıklarımızdan biri almıştır. Geçenlerde dayım bize geldiğinde,A-1649’u bizim arkadaş aldı.Aracı Esenyurt’tan Alibeyköy’e çekecek demişti.Taksiyi satıp A-1649’u almış bi abimiz.Dedikten 2 gün sonra...
  11. S

Heee.Bilmiyordum A-1723’ün ne aldığını.Tamamdır sağolasın kardeşim.O zaman dediğin gibi A-1747 olma ihtimali yüksek. Aklıma şimdi A-1742 olabilir mi acaba sorusu da geldi bir yandan.
  12. S

89K, Sefaköy’ün eski ve güzel hatlarındandır.Ben de severim.Bizim 78’e benzetirim ki aynı grup araçları da çalışıyor.Eskiden, 89İ zamanlarında körüklü otobüsler de çalışırdı. Otokar’ın plakaya bakınca P ile başlıyor araç plakası yeni verilmiş.A-1723 olabilir mi? Her ne kadar sistemde plaka HO...
  13. S

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

142O Kıraç - Esenyurt Devlet Hastanesi - Meydan - Esenkent - Bahçeşehir Migros - Tahtakale - Altınşehir - İmsan - Masko - Mall Of İstanbul - Organize Sanayi Durağı - Fatih Mah. - Yüzyıl - Atışalanı - Otogar
  14. S

İstanbul'un Yenilenen Minibüsleri ve Minibüsler Hakkında Sohbet

Başakşehir - Şirinevler hattından 34 M 2405 Karsan Jest olan aracını Iveco Daily ile yeniledi.2 ay filan oluyor araç değişeli.Başlığı görünce yazayım dedim.
  15. S

Bu grupta bir de A-1742 çalışmıyor bayağıdır. 92Ş/98H grubunda da A-1632 çalışmıyor.A-1632 tekrar buraya mı gelecek bölge değiştirecek mi yoksa? Bakalım.
  16. S

Aynen.5 araç artık haftanın 7 günü 98H çalışıyor.98H hattından çıkan araç 1 gün tatil yapıp sonra 97GE çalışıyor. 92Ş/98H grubu da artık hafta sonları HT11,146M’ye araç veriyor.
  17. S

HT11 iki haftadır hafta sonları 98H örerli 98H/92Ş grubundan araç alıyor.141M/98H/97GE/89K bölgesi HT11 hattında çıkmışlar.
  18. S

Önceki sayfada A-200 paylaşımında 89K’yı adamdan saymıyorlar demişsin haklı olarak.Bu 2017 Otokar’ın sahibi de 98H’yi adamdan saymıyor demek ki.😃
  19. S

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

146M = A-305,A-330,A-1624(92Ş Örerli)
Geri