Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Bölgeler Hangi Hattı ifade ediyor (bilmeyenler çok var)

A-4 Başakşehir/Bağcılar/Küçükçekmece/Bakırköy Bölgesi Kısaca söylersek bölgenin adı bu.😃😃
  2. S

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

HS5 Şehir Hastanesi - Bahçetepe - Olimpiyat - İmsan - Bahçeler - Mahmutbey - Göztepe Mah. - Yüzyıl - Atışalanı - Ayvansaray - Okmeydanı - Çağlayan - Mecidiyeköy
  3. S

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Dün çekilmişler.Dün İETT’nin CNG’li Temsaları çalışıyordu, gördüm.
  4. S

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-5 değil de A-6 desen altına imzamı atarım.Yıllardır sadece A-300 var.Eski kasasından da yok galiba.Varsa biri yazabilir.Ben hatırlayamadım.
  5. S

İstanbul Öho Araçlarının Çalıştığı Hatlar/Bölgeler

Savaş petrolün yayılımıcı politikası bir tek B-1904’ün işine yaramış gibi.Savaş petrolün esareti altında çalışmaktan kurtulup bağımsızlığını ilan etmiş sonunda.😂😂
  6. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Bu C-8 bölgesi Sultanbeyli bölgesi mi ?
  7. S

A-215 ile A-226’dan umutluyum yine Mercedes alırlar ama yeni kasayı da bekliyor olabilirler.
  8. S

Mercedes nerdeyse kasa değiştirecek ama A-4 grubunda hala kaç sene oldu bi tane yeni kasasından alan olmadı.
  9. S

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Antin kuntin işlerle uğraşmaktan; sistemi daha nasıl ileriye götürürüz, nasıl iyileştirmeler yaparız, nasıl yeni özellikler ekleriz gibi düşünceleri hiç yok sanırım. Zaten uygulamaların var olma sebebi insanların kullanması, ondan en iyi şekilde yararlanması ama sen engellemeye...
  10. S

Eski araçları neydi ?
  11. S

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

O zamanlarda da kontak kapatma olmuştu.Savaş Petrol başı çekmişti.😃 Hatta 146’da filan metrobüsteki 2015 model Conectolar çalışmıştı.
  12. S

MK22 hattına 1 araç ilave edilmiş.Ne zaman edilmiş bilmiyorum ama 11 araç çalışıyordu.Şu anda 12 araç çalışıyor.
  13. S

Reklamlı İETT ve ÖHO Otobüsleri

M-4758 Katılımevim Hat:78F
  14. S

Sanmam.Savaş petrol daha fazla para kazansın diye kilometresi uzun hatlara birer ikişer araç gönderip bütün uzun hatlarda çalıştırmaya başlamışlar.😃😁
  15. S

Otobüsten çok hat var nerdeyse.Hat başına yarım otobüs gibi bi şey düşecek zorlasak.😂 Bölgenin alakasızlığı da cabası.😃
  16. S

Bu, bir hattın yok olma sürecindeki ilk adım oluyor maalesef.Yakında hafta sonu seferlerini de azaltırlar.
  17. S

Evet yıllar önce 78E’de 6 ay kadar A-3 ÖHO bölgesi çalışmıştı.Yakın zamanda da Özturan Petrolün 1 aracı çalışıyordu.
  18. S

78F ve 78E için değişen bir şey olmadı.İkitelli garajının BMC Procity TR çalışan araçlarının yerine geldiler.İkinin de saatlerinde hep BMC Procity TR çalışıyordu çünkü.Model yükselmiş oldu.😃😃 78F’nin 6 körüklü aracı yine duruyor. Ama 78C’den 2 körüklü gitti 2 solo geldi.Yakında gitmek zorunda...
  19. S

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Biliyorum kardeşim.Espri yapayım dedim.😃
  20. S

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

79T = K-1590 98KM = O-3034 146F = O-2009
Geri