Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. birileri ikigeri

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Geçen bir Conecto G'de bir ayrıntı dikkatimi çekti, hangisi hatırlamıyorum. 3. kapının yukarısındaki orijinal stickerlardan biri düşünce tavanın asıl rengi açığa çıkmış. Değişim akıl alır gibi değil, otobüsler resmen islenmiş. Tavanın geri kalanı da gözüksün diye kırpmadım. Etiketler sağ üst köşede.
  2. birileri ikigeri

Eshot Yeni Araç Alımı

Lamis'lerden kapsamlı bir video çekilmiş, benim de izlediğimdeki ilk izlenimlerim TCV'ye göre bir tık dar oluşuydu. Volvo'yu denkleme katmak sembolik bile olsa yorucu bir emsal doğurur. Büssing'lere kadar gideriz bu kafayla... İzmir'deki yabancı uyruklu tek otobüs Solaris'tir. Conecto'ların...
  3. birileri ikigeri

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Yanlış hatırlamıyorsam 2021'deki ihaleye yalnızca Otokar ve BMC teklif vermişti, ki ikisi de ayrı uçuk. Yoksa Otokar ucuz falan değil, Conecto'dan daha yüksek fiyat biçiyor. Ayrıca ESHOT türünün ilk örneği olan araçlar alma konusunda da tecrübe sahibi zaten, bknz. O345K ve Conecto G. Sıfır...
  4. birileri ikigeri

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Buranın 2021 körüklüleri, ülkemizde üretilen Ford motorlu ilk körüklü otobüsler. Bunu unutmamakta fayda var. Ayrıca otobüslerin sabıkaları önceden de kabarık, daha üç aylıkken yanan olmuştu. Ben suçlunun ESHOT olduğunu sanmıyorum, ucuz etin yahnisi yavan olur. Otobüslerin sadece dört yıllık...
  5. birileri ikigeri

Ego otobüs BMC belde 1994 model

Isuzu MD 27 B
  6. birileri ikigeri

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

2020 ve hatta 2016 gibi daha yeni Temsa'lar dururken 2013'lerden bahsetmeye ne kadar gerek olabilir? Bildiğim kadarıyla klima sorunu zaten çözüldü en güncel modellerde çatı alçaltılarak. Gerisi bizimkilerin hazırlayacağı şartnameye kalmış.
  7. birileri ikigeri

Dünyanın Her Bölgesinden Ulaşım

Divan Reisen'in sahipleri de Türk. Bir de BMC'nin bayiliğini yapıyorlar.
  8. birileri ikigeri

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

Geçen gün 536 çalışan bir Temsa'nın da arka tabelasında 4 yazdığını gördüm.
  9. birileri ikigeri

İzmir'de Özel Kaplamalı Ulaşım Araçları

BMC Belde 220-17B tur otobüsü.
  10. birileri ikigeri

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bana mı öyle geliyor, yoksa otobüsün sesinde özellikle yavaşlarken hafif bir O345 tınısı mı var?
Geri