Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Rekli

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

O kadar yol olsa altınyol çok kalabalık maalesef alternatif yollar olursa bu dediğini yapmaları lazım
  2. Rekli

7 8 dk 1 yapmazlar asla pik saatler 15 normal saatler 25 yaparlar çünkü izban var insanlar alışınca pik saatlerde 10 normal saatler 17 18 olur belki Menemen aktarma Halkapınar metro 2 ama ben alana baktım o kadar büyük değil orayı düzenlemeleri lazım
  3. Rekli

İzmir Ulaşımdaki Her Türlü Enteresanlıklar

4 normal ya oluyor bazen kaptanlar tabela değiştirmeye üşeniyor herhalde
  4. Rekli

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Keşke ama gelir be knk napçan temsa çöpü yetiyor zaten
  5. Rekli

Önden bakınca 35 ballıkuyu Konak Arkadan ve yandan bakınca 108 ederken üçyol metro şöforlerin acilen bunları düzeltmesi lazım yolcular 108 sanıp binmiyor soruyor 35 ne zaman gelcek diye
  6. Rekli

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

253 HALKAPINAR METRO 2 Konak Temsa Avenue 2013 HALKAPINAR => KONAK 13-196 35 DB 5250 DOLULUK: bütün koltuklar dolu gitti alsancakta doldur boşalt yaptıktan sonra koltukların neredeyse tamamı doldu en çok yolcuyu Karataş Anadolu lisesinde aldı çoğu öğrenciydi zaten aktarma yapmaya gittiler...
  7. Rekli

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Yok AOY552 2020 MODEL körüklü kent
  8. Rekli

Daha demin Halkapınar metro 1 in otobüs peronlarındaydım otobüsün önü 501 yan tarafı 49 hattını gösteriyordu otobüs sultandı kaptanlar diyor 49 a nasıl gidiyorsun kaptan şöyle güldü ordan da geçiyoruz dedi
  9. Rekli

555 OTOGAR HALKAPINAR METRO Otokar kent körüklü 2021 @Atabey 😁 OTOGAR => HALKAPINAR METRO 21 - 254 35 AUJ 454 Doluluk: bütün koltuklar doldu sayılır ama öğlene doğru olduğundan fazla yolcu yok Araç: arada gıcırdıyor bakım yapılması şart dahada artar yoksa Klima: çalışıyor ama bende olmasada...
  10. Rekli

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

757 nin sabah 8.29 seferi eshot oluyor ve bugün otokar kent körüklü 2020 model aracı vermişler 😃
  11. Rekli

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

346 da sabah akşam bazen körüklü giriyor çiğli aktarma o kadar büyük bir yer değil çünkü tramvay yapıldı ve orası dar oldu belki girne bulvarından u yapılabilir veya halkapınar yapsınlar keşke ama yapmazlar ellemezler
  12. Rekli

Bu saatten sonra bence düşünmezler birkaç yıl sonra belki ama herşey artıyor C tarifesinden devam ederler maalesef bu böyle çünkü herşey ile ilgili tek belediyeyi suçlamak haksızlık olur
  13. Rekli

Evet ama bence kalkış yeri ulukent aktarma 2 olmalı daha iyi olur zaten sonraki durağı ulukent gar olacaktır evka 3 de olabilir veya ekspres gibi de çalışabilir bazı önemli duraklarda durur yoğun yerlerde
  14. Rekli

Gereksiz ve aşırı saçma buldum sırf 830 u adam edeceğiz diye 800 ü değiştirmek 2 ye bölmek hata gereksiz 800 yolcusu aşırı fazla zaten bu yükün altından kalkamadığı için eshot iztaşıta verdi eshotta o kadar araç yok yok 800 gayet iyi bana kalsa full 7dk 1 çalışır 830 gereksiz kapatılmalı...
  15. Rekli

En Çok İlçe Sınırı İçinden Geçen Eshot Hatları

806 kiraz - ödemiş - bayındır - Torbalı - menderes - Gaziemir - Buca - Bornova
  16. Rekli

466 dan kaymış olabilir
  17. Rekli

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Araç 2024 model ama trafiğe 2025 te çıktı bu araç 835 te yanan aracın yerine gelmiş olup garanti kapsamında gelmiştir ve 1 tanedir şimdilik böyle filosu 25-? Bilmiyorum
  18. Rekli

Ring şekilde olabilir mesafe çok uzun değil egekent 2 - Ulukent gar 8.caddenin ordan Ring atıp döner zaten mesafe uzun değil Ring daha iyi olur parklanma olmaması daha iyi mesafe uzun değil çünkü
  19. Rekli

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

0345k lar yeterince hizmetini yaptı bence körüğü kopan ve yanan o345k lara çok şahit olduk yeni araç alımı olacak mecbur ayrıca yaş kriterleri var büyükşehirlerde o yüzden eski otobüsleri elden çıkarmaları doğru yoksa daha fazla ceza yerler ve halk şikayet eder zaten beldeden ve cornectolar dan...
Geri