Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Rekli

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

2016 kentler > 2021 kentler diyebiliriz o zaman hocam 😁
  2. Rekli

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Bazen araçlar gözükmüyor mesela araç seferde ama gözükmüyor o yüzden kalkış saatlerine de dikkat etmek lazım
  3. Rekli

Bu saatlerde egekent 2 izban durağı yoğun oluyor 128 zaten orda doluyor
  4. Rekli

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Dün 446 da 2 belde görünce dedim Allah yardım etsin 443 dede 1 tane vardı procitylere güven olmuyor herhalde belde ye kadar düştüler
  5. Rekli

35 P 6073 plakalı Mercedes cornecto körüklü 744 hattında 2 gündür burda Karşıyakada körüklü az olmasına rağmen hafta içi olmasına rağmen tatil hatlarına körüklü veriyor enteresan
  6. Rekli

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Demekki düzeltmişler bu iyi oldu hatları daha iyi hale getirmeleri gerekiyor
  7. Rekli

2013 2014 128 in gümrük olduğu zamanlar çiğliden 128 e zor bindiğimizi bile hatırlıyorum
  8. Rekli

Şöfore rehberlik ederdin çok başıma geliyordu 128 de çakılı olduğunda şöforle 0345k da bakışıyorduk dkdkdkdkkdkdkskskskskss
  9. Rekli

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Artar daha ileride daha 2 gün oldu açılalı 2 hafta sonra 1 ay sonra görüceğiz ne kadar dolu olduğunu
  10. Rekli

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Düzeltir sıkıntı etme
  11. Rekli

Elde yeterince araç olmadığından böylr oluyor bugün 443 de 1 procity 1 temsa 446 da 2012 procity 820 de procity verdiler 330 da ise gene temsa vardı
  12. Rekli

3 tane vardı bugün dkdkdkdkkdkdkskskskskss ses etme 2 si zaten parçalı girdi 2 de cornecto koydular parçalı
  13. Rekli

35 DC 5048 plakalı Man lion City yani Karşıyakanın tek Manı 147 hattında görülmüştür
  14. Rekli

O sırada 428 de temsa gelince ben : gene başladı gene başladı
  15. Rekli

En Çok Seyahat Ettiğiniz Eshot Hatları

Bunu duyan eshot; Otokarların hepsini 168 e verdi
  16. Rekli

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Ses etme haftaya muhtemelen üniversitelerin bazıları açılacak ondan dolayı yapıyor olabilirler haftaya çoğu hattı sahneye geri alırız
  17. Rekli

Sana şöyle izah edeyim bekle 2016 körüklü kentler As ve DB plakalılar AS8190 DB7931 2020 kentler AOY 508 520 586 2021 KENTLER KARIŞIK AMA GENELDE APARATSIZ OLIYOR ÖRNEK OLARAK ATC936 AVJ300 Temsalar sadece DB aparatlı 5266 2012 procityler DA plakalılar 7552 2014 solarisler DA plakalılar 3945...
Geri