Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. U

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

valla gerçekten bu sefer planlama olaylarını nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum kafaları guzelken mı yapıyorlar aceba nedir
  2. U

birde haftasonu sefer aralıklari 20 dakikada bir ortalama ayrı reyzillik yemin ederim bu forumdan koy 3-5 kişi daha iyi planlar,ayrıca o Alibeyköy metrodaki gibi sarı İETT yelekli yetkililer yokmu görmüyor mu bildirmiyormu sefer planlayanlara seferler sık olsun diye nereden baksan reyzillik...
  3. U

haftasonu diye belirtmemisim haftasonu olacaktı cumartesi Cevizlibağ dan 23 den sonraki sefer 00:15 Pazar 00:25 reyzillik resmen
  4. U

sorunlar bir o degilki haftasonu 23 den sonra son sefer ta 1 kusur saat sonra ve haftasonu seferleri yetersiz şuanda ya sacmalık diz boyu resmen reyzillik ya
  5. U

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

ama 23:00 da bitiyor o konuda sıkıntı umarım ekleme olur o saatten sonrada binenler oluyor cunku
  6. U

çok haklısınız son noktasına kadar katılıyorum
  7. U

bakirkoye zorda aşagıda sahil kisiminda bir yer ayarlayabilseler güzel olurdu
  8. U

valla sıkıntı dediğiniz gibiyse gerçekten 50b yi dediğiniz gibi oyuncak ettiler bir ekliyorlar bir azaltıyorlar yarım saatte bir şuanda seferleri buda yetersiz 94y iken daha çok seferi vardı valla birde kapatırken 50b ile daha çok sefer imkani diye acmislardi fıkra gibi
  9. U

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

bu gece hatlarinin açılması iyi olucak umarım guzergahları iyi olur ve yolcusu olur
  10. U

cevizlibağ seferleride tam oturmamış sanki 23:00 dan sonraki sefer 00:05 de
  11. U

50b dediniz sinirlendim şimdi yeniden eyüpsultan ilçesinden bakirkoye giden tek hat ama seferlerini iyice kısmıslar yarım saatte bire dusurmusler valla 94y iken daha fazla idi geri açsalar keşke
  12. U

sitedede böyle bir duyuru görmedim bakalım ilginç olacak nasıl alibeykoyden baslatmamislar hayret😁
  13. U

Seferleri Artması Gereken İett Hatları

50b alibeykoy-bakırköy bu hattın seferleriyle oyuncak gibi oynuyorlar bir 20 dakikada bire düşürüyorlar bir 30-35 dakikada bire çıkarıyorlar sefer araliklarini gerçekten ben anlam veremiyorum bunların kafası nasıl çalışıyor eyupsultan bölgesinden bakirkoye giden tek araç önemli bir hat yolcusuda...
  14. U

sizde haklisiniz ama nedense yıllardır 62g nin seferlerini arttırmıyorlar inatla yolcusuda oluyor yonetimde görüyordur yolcusu olduğunu ama inatla seferler artmıyor,gerçi hayırlısıyla su M7 nin Kabataş etabının açıldığını görsek bunlarin hiçbirine gerek kalmıcakda bakalım
  15. U

tm1 hattı diğer tm hatlarindan farkli olarak metro entegre hattır siteden bakabilirsiniz ben madem arttırmıyorlar 62g yi iptal etsinler tm1 o arttırıp 50l ye aktarma versinler
  16. U

62g ye katılıyorum ya seferleri artsın yada tm1 in artsın
  17. U

herşey olabilir misal yok 30 yaş üstü öğrenci aylık akbili gibi saçmalık getirdilerse buda olabilir
  18. U

Büyük ihtimal 4.levent peronlardan kalkış yapar iki hatta oraya yonlendirirler insanları,500l deki iettler 4.levent peronlardan kalkış yapıyorlardi
  19. U

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

Arkadaş gelde sövme yeni yönetim eski yönetim farketmez hangi kafayla bu sefer saatlerini koyuyorlar insan utanır ya günde tek sefer nedir?
Geri