Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Ne kadar doğrudur bende bilmiyorum öyle deniyor net bilgisi olan var ise paylaşır sa sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
  2. M

imarlar durduruldu bende öyle bir duyum aldım şu an yeni imar bölgeleri üzerinde duruluyor tosunlu Cumhuriyet’ten öyle bir cevre yolu yapılacak Elazığ yoluna paralel bir yol yapımı imar çerçevesinde yapılacak ote yandan oğlakli alt yolundan garbıçanakçı dahi içerisinde bulunduracak sekilde bir...
  3. M

Öncelikle hos geldin kardeş haklısın az hasarlıyı geçtim ağır hasarlı yapılar bile torpille hasarsız yapıldı sıva ile absürt edildi ağır hasardan az hasara oradan hasarsiza döndürüldü o yüzden dirki vijdan merhamet allah korkusu kalmamış millette
  4. M

Allah razı olsun inşallah memlekette hayırlısı olur diyarbakır’da kalkınır ve londra paristen daha güzel bir memlekette sahip oluruz
  5. M

Teşekkürler kardeş bende aynı fikirdeyim çevre yollar elbette önemlidir ama daha evvel dediğim gibi evvela taşlık arazileri göz önünde bulundurmaları gerekiyor ki ekili araziler ekilebilsin Düşün tümden ekili araziler imara açılır ise taşlık bölgeler nasıl olacak bende çevre yollarının oneminin...
  6. M

Okan kardeş öncelikle hoş geldin Tahminlerin gayet yerinde ama bazi bölgeler ekili arazi ise bence imar sadece taşlık bölgeleri kapsaması gerekiyor şu an ekili arazilerin villa yapımı dahil hic bir yere verilmemeli
  7. M

Diyarbakır Yeni Projeler ve İmar Bölgeleri

Diyarbakır da yeni projeler ve imar bölgeleri hakkında konuşma
  8. M

Hayırlı olsun iyiki bura tekrardan açıldı
  9. M

Bende öyle duydum
  10. M

Diyarbakır imara açılacak semtler