Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Onur

Hangi illerde 8m alçak taban olmalı?

"Hang illerde olmasına gerek yok?" diye sorsak daha mı iyi olur? Hatta bu soru 18 metrelik körüklüler için sorulsa daha kolay yanıt verilebilir.
  2. Onur

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Paylaşılan sitelerde en fazla 2-3 megapiksel göründükten sonra kamera çözünürlüğünün pek önemi yok aslında.
  3. Onur

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

Önceki mesajlarımda bahsettiğimi düşünüyorum. Seneye Nisan'da 20. yılını dolduracak. ;)
  4. Onur

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Antalya dışında gittiğim konserlerde özellikle ihtiyacım olabilir (Konserin ertesi günü Antalya'daki evimde işliyorum yoksa). Kaç liraya satılıyor?
  5. Onur

Antalya Terra City AVM

Açıldığı ilk yılda, analog ile (Petri 7s II, Kodak C200) çekmiştim;
  6. Onur

Antalya'da Değiştirilen Yeni Alınan Özel Halk Otobüsü Haberleri

AU 0302'nin sahibi keşke Mercedes Conecto alsaymış. (Efsane O302'ye gönderme amaçlı)
  7. Onur

Hangi Marka Model Bilgisayar Kullanıyorsunuz?

Monitörü de dahil edeceksek, bende 24 inçlik kavisli Samsung monitör var. 8,5 yıl önce 650 liraya almıştım. Oyun yayınlarımı denetlemek için için ikincil monitör olarak iş görüyor. Daha önce Teledünya alıcısına bağlayarak televizyon olarak kullanmış, bu televizyon sistemime ses için de aynı...
  8. Onur

Önerdiğiniz Videolar

Bu kişi hakkında ayrı başlık açmak şart, ama o başlık açılana kadar izlemenizi öneririm;
  9. Onur

Şuan hangi oyunu oynuyorsunuz?

Crusader'dan üçüncü video; Diğer oyunlardan videolar;
  10. Onur

Antalya - Proje Önerileri

Biraz sürpriz olacak, ama 2029'da Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı (parti tercihim halen belli değil) olmayı düşünerek şu projeleri hazırlamıştım; Raylı sistem önerilerimi de şurada paylaşıyorum.
  11. Onur

Antalya - Proje Önerileri

Şehir plancıları odası Antalya şubesi'nin aylar önce attığı şu gönderisine e-mail olarak yollamayı düşünüyordum;
  12. Onur

Gebze'de çöken bina

Çöken binanın hizasındaki Metro hattının derinliğini (kaç metre altta olduğunu) merak ettim.
  13. Onur

Şehirler Arası Yol - Doğa Manzara Fotoğrafları

Çanakkale-Bandırma yolu'ndan; D-200 - 27.9.25 by Onur Taner, on Flickr
  14. Onur

Adana Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları ve Duyurular

Evet, sanayiye giden kardeşlerimiz otobandaki gibi, hatta otobandan çok daha rahat gelecekler.
  15. Onur

Dinlediğiniz En Son Şarkı/Türkü/Parça Nedir?

Dilhan için Gündoğarken grubunun ikinci nesli diyebiliriz.
  16. Onur

İlhan İrem

17. Onur

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

5 yıl s3 mini kullanmış, şu an da 4 yıldır Samsung A31 kullanan biri olarak, 1-2 yıla ben de kendime yeni telefon düşünmekteyim. Samsung Flip serisinin ikinci eli (ya da yenilenmiş hali) sizce ne kadar uygun olur?
  18. Onur

Bir Zamanlar Popüler Olan, Şimdi Kimsenin Açmadığı Bilgisayar Programları

Bir kez denemiştim, OBS'i keşfedince de bir daha elimi sürmedim. Listeye IrfanView'i de dahil edebiliriz bu arada. Windows XP'ye henüz geçmediğim sıralarda eski sitenin patronu bana önermişti.
  19. Onur

Türkiye'nin Yüksek Hızlı Tren Hatları (Yht Hatları)

Planlanan güzergaha yakın olarak en az 35-40 yıl öncesinden bir sürat demiryolu projesi vardı, onun düzenlenmiş versiyonu diyebilirim. Hatta proje kapsamında olsa da inşaatı durdurulan tünellerin kalıntıları halen durmaktadır. Şu videolar da yardımcı olabilir;
Geri