Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Onur

Metrolarda Kulaklık Takma Oranı

Sosyal kaçıştan çok, evde müzik dinlemeye zaman bulamadığımdan toplu taşımada (geçen süre de yeterince uzunsa) müzik dinlemeyi tercih ediyorum.
  2. Onur

En Sevmediğiniz Raylı Sistem Araçları Neler?

Antalya'da kullanılan Hyundai Rotem tramvay araçları.
  3. Onur

Türkiye'de neden Martı Tag, Uber, Korsan Taksi Kullanmıyoruz?

Neden, neye göre, kime göre 'korsan' taksi olarak tanımlandığına bağlı.
  4. Onur

Profesyonel Güreş (Amerikan Güreşi)

Son 20 yılın en çok tanınan profesyonel güreşçilerinden John Cena'nın bu gece emeklilik maçı var. Maçın dahil olduğu şov (Saturdat Night's Main Event #42) Türkiye saati ile 4'te canlı yayınlanacak;
  5. Onur

Profesyonel Güreş (Amerikan Güreşi)

Ülkemizde Amerikan güreşi, Pankreas, Smackdown gibi hatalı tanımlarla bilinen sporun (ya da gösteri sanatının) genel başlığı. Halihazırda Profesyonel Güreş'in en çok bilinen şirketi WWE. WWE yayınları (Pazartesi - Raw, Salı - NXT, Cuma - SmackDown, ve aylık Birincil Canlı Etkinlikler) da bu...
  6. Onur

Luviya Antalya Projesi - Görüşler ve Deneyimler

Lara'da olduğuna gerçekten emin misiniz? Topçular'da, hatta semte ismini veren Piyade eğitim tugayı'nın yanına yapılmakta. Lara'ya 4, Konyaaltı sınırına da 8 kilometre uzakta. Altını çizdiğim o yanlış bilgileri size hangi Antalyasız veriyor?
  7. Onur

Euro Truck Simulator 2

Bence 2030'a kadar ya Anadolu eklentisi gelir ya da ETS3. Tabi ETS3'ü, ETS2 ile aynı altyapıda çalışan American Truck Simulator'u 50 eyalete tamamlamadan girişeceklerini de sanmıyorum. Bir de ETS3 ilk çıkacağında kapsayacağı ülkelerin azlığı ETS3'ü ETS2'den cazip kılmayabilir.
  8. Onur

Tuttu Tutmadı Oyunu

Tuttu. Alttaki avatarımdaki elin hikayesini henüz bilmiyor.
  9. Onur

Euro Truck Simulator 2

Oyunun yeni harita eklentisi Nordic Horizons'ı alıp deneyen var mı?
  10. Onur

Antalya - Aspendos Bulvarı ve Serik Caddesi

Fotoğrafların çekildiği yer Aspendos Bulvarı olarak geçmiyor yalnız. Resmi adı "Serik Caddesi".
  11. Onur

2026 BMC PRO L 1852

ETS2'ye ne zaman eklenir?
  12. Onur

Hangi şehirlere Raylı Sistem yapılmalıdır?

Yapısı 1-2 omurga caddeden oluşan, nüfusu 50-200 bin arası şehirlere (ilçe merkezleri dahil) tercihli otobüs şeritleri yeter de artar. 120 bin'i geçenlere raylı sistem düşünülebilir tabi.
  13. Onur

Anket Yeni Kurulan Şehrinizin Belediye Başkanısınız ve Güzergahlarla ilgili bu kararı siz vereceksiniz.

Otobüs hatları için numaralandırma kullanırdım ama numaralandırmaları da hattın önemine göre (gövde hat, raylı sistem aktarma hattı, otogar-havalimanı otobüsleri, köy hattı vb.) gruplandırırdım. Raylı sistem hatları için T1, M2 gibi kodlamalar yeterli.
  14. Onur

Antalya - Raylı Sistem Önerileri

Bu başlıkta mevcutta ve proje halinde planlanan hatların geliştirilmesi ve düzenlenmesi önerilerini tartışacağız. İlk başta, T3 Varsak hattının Meltem-Müze kısmının iptal edilerek, T2 nostalji tramvayının (K1 'Antray Klasik' olarak yeniden düzenlenerek) Çallı'ya uzatılmasına alan açılmasını...
  15. antraykklasikçallıkaltı_Mevcut.jpg

antraykklasikçallıkaltı_Mevcut.jpg

16. antraykklasikçallıkaltıPNG.png

antraykklasikçallıkaltıPNG.png

17. AntrayKlasikBatı.jpg

AntrayKlasikBatı.jpg

18. Onur

Arka Sokaklar

20 yılda oyununu çıkarmamaları büyük eksiklik zaten. Kobra Takibi'nden bile kaç oyun çıktı Crash Time adında.
  19. Onur

"En Ankara Fotoğrafım" (Kızılay Trafik Tabelası)

Bu nefretinizi temcit pilavı gibi defalarca farklı şekillerde de olsa yazmanız maalesef, o tabela fetişizminin önüne geçemeyecek.
Geri