Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

emin ol olur abi eğer durumun müsaitse hiç korkma bağlıca bağlantı yoluna en yakın yerden bi arsa al .. yoook alamıyosan gücün beklentin birbirini karşılamıyorsa 3-5 sene dişini sık karşıyakada bulvara cephe ufak büyük deme bi yer kap derim ..
  2. A

Reklamla alakası yok git gör sokaklarını toprak yollarını gez bi akşam 5 tan sonra çevreyolu altındaki bağlantıdan bağlıcaya geçmeye çalış o trafiği gör ondan sonra deki mesela şehre çok uzak … saraykent alabilen varsa güzel yatırımdır ama fiyatlar ovacıkla emsal hale gelmiş zor bi iş
  3. A

Şimdi hocam sen incek dediğimiz alana bakmışsın ki bi noktada haklısın incek dedik çünkü , ama şöyle bi durum var incek dediğin alan o bölge geneline göre çoooook küçük bi alan ve eğer ki gerçekten incek tapuda 17-18 bin lira rakamlar varsa vallaha çok uygun …. Benim incek dediğim alandan kastım...
  4. A

https://shbd.io/s/5gngvGiN bakabilirsiniz ilanda duruyor mesela
  5. A

Yani benim villa imarlı içine yapı yapma niyetim olsa param olsa metrekaresine 6 bin tl verebilceğim şahsım adına konuşuyorum incekte taşpınarda hacılarda ballıkpınarda seçmece kupon yerler bulurum en güzel yerine 6 bini yanlış anlamayın vermem bile öyle söyleyim .
  6. A

Hocam mesela ben bir yere talip oldum rakamı denkleştiremedim arabamıda sundum kabul ettiremedim . İncekten çok daha güzel bi lokasyon gölbaşı karşıyaka 1078/1 parselde 187 m2 bi hisse var fiyat oldukça makul yerinde gördüm birda hava kararmak üzereydi hacıların karşıyakanın niğde otoyolununda...
  7. A

Zamnetmiyorum hocam o rakamlar imkansız gibi bişey , bugün o rakamların yarısı incekte söz konusu , gölbaşı karşıyaka ve hacılar villalar ile donatılmış gerçekten de yapanların paraya kıyı hakkıyla yaptıkları bi bölge en iyi yerlerinde fiyatlar 4-7 bin arası
  8. A

Arkadaşlar dostlar dediğim gibi pazartesi günü bir grup kurcam bahsini ettiğim videoyu oradan paylaşacam burası kabul etmiyor uzun olduğu için ne kadar çok kalabalık olursak o kadar hepimizin için artı olur fikir alışverişide yapılabilir birbirimizi tanıma fırsatınada ulaşmış oluruz numarayı...
  9. A

Nacizane fikrimi söylüyorum kışlabaşı şenyuva inanın çok güzel yerler zamanında mustafa ak ın müjdesini verdiği bi yerdi keşke hacıkadın vadisi projesinin kurgusal görselleri şeklinde gelişebilse mükemmel olur . Ama şöylede bi durum söz konusu iptal olan bağlum millet bahçesi hacıkadın vadisi...
  10. A

Vallaha 1.Etap için beklediğimiz tek şey imar etüd felan değil bana göre 1. Yolun bitmesi . 2. karşıyaka mahallesinin nüfusu karşılamaması .. ki karşıyaka şuan nüfusu karşılayamıyor imarda ruhsatta yakındır
  11. A

Bakın mesela şuan bağlumu beğenmeyenler , kavaklının girişinde bilmem kaç bin kişilik toki inşaaatları başladı dağın başını oymuşlar onlarca bina daha yeni yapılıyor bide yanında üniversite projesi varmış , karşısı karapürçek Ekin-Başak mahallesi büyük bi hastane projesi başladı yolları henüz...
  12. A

Haa bide güneyde Karagedik Ercan-Aydın var , Mng projesi , yavuz projesi , fatih sultan projesi … Beyefendinin 20 yıllık projesi yok uydu kent yok uzaykent … 20 sene olmuş daha hala kazma vuracaklar Ankaralıdan çok Konyalının işine yarar … Ankarada uydukent biri çayyolu tarafıysa , biri eryaman...
  13. A

Haaaa derim ki biri çıktı dediki susuz yuvaköy kazan tarafı derim ki sonuna kadar haklısın … bugün koca gimat kazana taşınıyo alıp başını gidecek , kazan bitik , ciğir , yenikent mustafa kemal , mülk tarafı arsa alabilen varmı onlar konuşsun ?
  14. A

Batı diyosunuz güney diyosunuz , yaşamkenti geçtikten sonra taymek in olduğu tepeye kadar hadi eyvallah sonrası nedir ? Sağda yapracık toki solda turkuaz toki oralarda bitikhane millet canını kurtarmaya çalışıo … geç orayı ne var solda ballıkuyumcu gir projesine bak sadece konut alanı harici hiç...
  15. A

Ulus kızılay eskisi kadar önemli değilse ulusun dibi iskitler bitikhane baktığın zaman suriyeli yatağı ama gel gör yeni adıyla Mia-1 - Mia-2 . Bağlumda 200 metre bulvara cephe arsa parasının 4-5 katını vercem birisi bana bu bölgeden 200 metre bi arsa bulsun ? Hadiiii ?
  16. A

Bide Ankara Batı ve güneye büyüyor denmiş herkesin bi TÜRKİYENİN dilinde bu var … Allah aşkına güneyde çevreyolu köprüsünü geçtikten sonra ne var nereye büyüyor ? Bi Hacılar , ballıkpınar var oda çankayanın zengin emeklilerinin villalarının olduğu bölge var ÖTESİ ? Gel batıya yaşamkentten sonra...
  17. A

Yani emeği geçen herkesten Allah razı olsunda burdakilere göre yol sadece bağlumdan geçen kısım . Hisar yakacık göbekten yol üstü geçerken bi resim atılıo asvalt başladı asvalt bitti çalışma var çalışma yok , Kırandağında bahçesi olan yol üstü giderken bi fotoğraf atıo çalışma var çalışma yok ...
  18. A

Abi siz ne anlatıonuz kurban olayım saçmalamayın yaa lütfen yaa .. Bazen düşünüyorum gerçekten nasıl böyle düşünebiliosunuz çok merak ediyorum ? Sincan peçenek dediğin yerler 2.8 emsali olan yerler çiçektepe !! Hiç gidip gördün mü ? Ekrandan bakmakla olmuo !! Ben çok gittim saraykent eski...
  19. A

Bu iş düzlüğe çok bakmaz . Bakacak olsa sıralı şekilde Ege , Akşemsettin , Mühye , Yukarı Dikmen , Taşpınar , İncek , Beytepe bi hiç olması lazımdı … buraları bu hale getiren Doğukent bulvarı - Şehit savcı selim kiraz bulvarı oldu ! Eğer ki bu bulvar biterse ki bitmekten başka çaresi yok , Aynı...
  20. A

Kendime yer bakıyorum 150 m2 ye kadar kendisinde olan etrafında satan varsa konuşabiliriz
Geri